De Black Friday Sale is verlengd!

Het is nog steeds Black Friday bij Telecombinatie! Dat betekent dat we alle Black Friday-deals van alle aanbieders weer voor je op een rij hebben gezet. Bij Telecombinatie heb je altijd de beste deal, maar tijdens de Black Friday Sale profiteer je tijdelijk van nóg scherpere kortingen en gratis extra’s en kan je kiezen uit de verschillende Black Friday-cadeaus. 

Heb jij eerder de Black Friday-deals gemist, maar ben je nog op zoek naar de beste deals voor Mobiel of voor Internet & TV? Dan is dit het moment om je slag te slaan. De Black Friday Sale is er nog maar even, dus kom snel langs bij een Telecombinatie winkel bij jou in de buurt of maak een afspraak. We geven je graag persoonlijk en onafhankelijk advies over de beste Black Friday-deal voor jou!

Afsprakenplanner Telecombinatie

Nu megakortingen en gratis extra’s bij mobiel abonnement

Tijdens de Black Friday Sale profiteer je tijdelijk van superscherpe prijzen en veel gratis extra's in combinatie met een mobiel abonnement. Bij Telecombinatie kun je kiezen uit alle Black Friday-aanbiedingen van alle providers. Bekijk hier alvast een deel van ons Black Friday aanbod.

Bekijk hieronder alle Black Friday deals

Black Friday banner T-Mobile

Black Friday banner Tele2

Black Friday banner Vodafone

Black Friday banner KPN

Black Friday banner Ben

Black Friday banner Lebara

Black Friday banner Youfone

Black Friday banner SamsungAfsprakenplanner Telecombinatie

Supervoordelig Internet & TV tijdens de Black Friday Sale

Tijdens de Black Friday Sale kun je bij Telecombinatie terecht voor alle aanbiedingen van alle netwerken op het gebied van mobiel én Internet & TV. Alleen tijdens de Black Friday Sale kun je kiezen uit megakortingen en gratis cadeaus! Goed om te weten: bij Telecombinatie zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt en kunnen je daarom haarfijn informeren over de beste opties op jouw adres.

We denken altijd graag met je mee, ook over combinatievoordeel. Zo weet je zeker dat je niet alleen het meest passende, maar ook het voordeligste abonnement kiest. Bij Telecombinatie heb je altijd alle keuze en tijdens de Black Friday Sale kun je kiezen uit de scherpste aanbiedingen. Kom dus snel naar de winkel of maak een afspraak.

Bekijk hieronder alle Black Friday deals

Black Friday banner KPN

Black Friday banner Ziggo

Black Friday banner Budget

Black Friday banner Online.nl

Wat is Black Friday?

Black Friday en Cyber Monday staan voor een week vol shopping-gekte waarin winkels en webshops overlopen van de mooie aanbiedingen en kortingen. Veel mensen associëren Black Friday met chaotische taferelen, waarbij kuddes koopjesjagers over elkaar heen winkels in buitelen om hun favoriete aanbiedingen te bemachtigen. Zo’n vaart loopt het in ons nuchtere Nederland gelukkig niet, maar het van origine Amerikaanse koopfestijn, dat dit jaar op 25 november zal plaatsvinden, begint nu toch ook in Nederland steeds serieuzere vormen aan te nemen. Ook in ons land vind je dus steeds meer Black Friday-deals rond Black Friday en Cyber Monday.

De vrijdag na Thanksgiving

Black Friday is overgewaaid uit Amerika en is daar traditiegetrouw de vrijdag ná Thanksgiving; de nationale feestdag die plaatsvindt op de vierde donderdag van november. Later is Cyber Monday hier aan toegevoegd, de maandag na Black Friday, waarop digitale warenhuizen en webwinkels de kans krijgen voor een extra uitverkoopmoment.

Black Friday in Nederland

In Amerika bestaat het al tientallen jaren, maar in Nederland deed Black Friday in 2015 pas echt z’n intrede toen grote retailers zoals BCC, Wehkamp en Bol.com actief gingen adverteren. In de jaren daarna volgden anderen snel. Dat maakte Black Friday ook in Nederland tot het commerciële succes van nu. Met een overvloed van speciale Black Friday-aanbiedingen is de opzet redelijk hetzelfde als in Amerika, met één groot verschil: in Amerika is Black Friday slechts een dag, in Nederland gelden aanbiedingen veelal het hele weekend of langer! Oftewel: meer tijd om voordeel te pakken.

Telecombinatie bij jou in de buurt

Wij vinden: persoonlijk advies is het beste advies. Dus loop onze winkel binnen voor onafhankelijk advies over de beste Black Friday deal voor jou. Tip: Maak een afspraak en skip de rij in de winkel. Onze adviseur staat dan voor je klaar.

Afsprakenplanner Telecombinatie