De iPhone Xr; bestel 'm nu bij Telecombinatie!

Vanaf nu te bestellen bij Telecombinatie: de iPhone Xr! De pre-sale is van start gegaan en de eerste gelukkigen zullen vanaf vrijdag 26 oktober al hun nieuwe toestel ophalen in de winkel.

Wij kijken er alvast naar uit, jij ook? Bestel hem dan vandaag al vanaf €47,50 per maand bij jouw winkel in de buurt!

Een kleurrijke krachtpatser

Na de introductie van de iPhone Xs en Xs Max vorige maand, is nu dus ook het voordeligere en kleurrijke broertje te bestellen bij Telecombinatie. Met een aankoopprijs die maar liefst €300,- lager ligt dan de goedkoopste Xs, is dit een zogenaamde budget-versie. Qua snelheid doet hij echter niets voor hen onder omdat ook hier de krachtige A12 Bionic processor is gebruikt. Een snelheidsduivel dus, maar in een ietwat voordeliger jasje bestaande uit: een 6,1 inch LCD scherm, een glazen met aluminium behuizing en een 12 MP camera. Extra leuk: je kiest uit maar liefst zes kleuren. Zwart, wit, blauw, geel, rood of roze (koraal) met een interne opslag van 64 GB, 128 GB of 256 GB. Genoeg te kiezen dus. Welke kies jij? 

Bestellen bij Telecombinatie; de voordelen op een rij

Je wilt de nieuwe iPhone Xr, maar dan wel tegen een goede prijs. Daarom bestel je 'm bij Telecombinatie. Want bij ons kies je niet uit een, maar uit álle aanbiedingen van álle netwerken! Kies je voordeel dus. Verder profiteer je in onze winkels van:

 • Onafhankelijk advies
  We bekijken samen welk abonnement of provider het beste aansluit bij jouw wensen, gebruik én portemonnee;
 • Tot €67,- korting op jouw iPhone Xr
  Bestel via Telecombinatie en je krijgt, afhankelijk van het gekozen model en netwerk, tot wel €67,- toestelkorting ten opzichte van de adviesverkoopprijs;
 • Apple Authorised Reseller
  Als Apple Authorised Reseller ben je bij Telecombinatie verzekerd van Apple producten van de hoogste kwaliteit;
 • Je toestel direct gebruiksklaar
  Bij Telecombinatie loop je bellend de winkel uit: we zetten al je gegevens en data voor je over;
 • €50,- extra korting
  Stap direct voordelig over van energieleverancier en ontvang een extra cadeaubon van €50,- direct te besteden aan je telefoon!

Kom langs in de winkel bij jou in de buurt en bestel vandaag nog jouw toestel.