Helaas! Deze actie is verlopen

KPN Unlimited mobiel met gratis Google Nest Hub twv €99,99

Gratis Google Nest Hub in combinatie met KPN Unlimited mobiel bij Telecombinatie! In september profiteer je bij Telecombinatie, jouw KPN-winkel in de buurt, van een gratis Google Nest Hub (2de generatie) t.w.v. €99,99 bij een KPN Unlimited abonnement. Hiermee kun jij niet alleen maandelijks zorgeloos bellen en internetten maar krijg je bij Telecombinatie nu dus ook een gratis Google Nest Hub twv €99,99. KPN Unlimited is onbeperkt bellen en onbeperkt data gebruiken op het snelste 5G-netwerk van Nederland (getest door Ookla® Speedtest®).

Dus kom langs bij de Telecombinatie winkel bij jou in de buurt of maak gemakkelijk online een afspraak en we helpen je op een moment dat het jou uitkomt.

Over de Google Nest Hub 2

De Google Nest Hub 2 is een kruising tussen een slimme speaker en een tablet. Het apparaat werkt voornamelijk via stemcommando’s, maar ook het touchscreen kan bediend worden. De Google Nest Hub 2 wordt aangesloten op stroom en kan niet worden gebruikt om net zoals een tablet overal mee naar toe te nemen. De Google Nest Hub 2 is ideaal voor het bedienen van je smarthome, maar kan o.a. ook gebruikt worden om video’s mee te kijken, muziek mee te luisteren of om wakker te worden met de ingebouwde zonsopgangwekker.

KPN Unlimited Google Nest Hub Cadeau

KPN-abonnement, nu met nog meer data

Sluit je nu een KPN-abonnement af of verleng je je abonnement bij Telecombinatie, jouw KPN-winkel in de buurt, dan profiteer je nu van nog grotere databundels zonder dat je hiervoor meer betaald. Zo heb je bijvoorbeeld al een abonnement met 3GB + 150 minuten vanaf slechts €14,- per maand of ga voor een 10GB abonnement + 150 minuten vanaf slechts €16,50 per maand.

Liever een abonnement met een nieuwe smartphone? Ook dan ga je langs Telecombinatie! Door onze grote kennis op het gebied van mobiele telefonie kunnen we je goed adviseren bij de aankoop van een nieuwe smartphone. Bij Telecombinatie kijken we samen welk toestel het best bij jouw wensen en jouw budget past.

KPN Unlimited Data abonnementen bij Telecombinatie

Met de Unlimited Data abonnementen van KPN kun je zorgeloos en onbeperkt internetten op je mobiele telefoon en heb je de keuze uit:

  1. Unlimited Data + 150 belminuten/sms of
  2. Unlimited Data + Onbeperkt bellen/sms’en

Tijdelijk met gratis Google Nest Hub (2de generatie)! Welk KPN Unlimited abonnement kies jij?

Geldt deze KPN Unlimited actie ook voor zakelijke klanten?

Ja, deze KPN Unlimited actie bij Telecombinatie geldt ook voor zakelijke klanten. We helpen je graag met een advies op maat waarbij er ook veel extra voordelen zijn in combinatie met KPN Zakelijk Internet.

KPN Mobiel abonnement met nieuwe smartphone

Liever een abonnement met een nieuwe smartphone? Ook dan zit je bij Telecombinatie goed, want je profiteert tijdelijk van extra korting op de beste smartphones zoals de nieuwe Apple iPhone 12, Samsung Galaxy S21 of de Samsung Galaxy A32 5G met KPN-abonnement.

Gratis snel 5G internet bij elk KPN-abonnement

Bij KPN zit je goed, ook voor de toekomst, want je krijgt gratis snel 5G internet bij elk KPN-abonnement. Of je nu kiest voor een abonnement met een kleine internetbundel of juist een grote, in alle gevallen profiteer jij dus van gratis snel 5G internet!

Wil je je KPN mobiel abonnement verlengen?

Ook als je al klant bent van KPN of Telfort en je kunt je abonnement verlengen, kun je gebruikmaken van deze KPN-verlengdeals bij Telecombinatie. Ook als je vorige KPN-abonnement niet bij ons is afgesloten.

Dus maak snel online een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt. Je kan natuurlijk ook gewoon binnenlopen, maar met een afspraak kunnen wij jou beter helpen. Ook consult op afstand mogelijk!