Super Service Weken – gratis check op je smartphone en abonnement

Herken je dat? Dat gevoel van paniek als het scherm van je mobiel ineens bevriest of de batterij niet meer oplaadt… Gelukkig kun je altijd bij Telecombinatie terecht voor een oplossing! Tijdens de Super Service Weken gaan we zelfs nog een stapje verder. Kom langs bij een Telecombinatie winkel bij jou in de buurt en wij doen een gratis check op jouw mobiele telefoon.

Gratis check-up voor je smartphone

Net zoals je een APK laat doen voor je auto, is het verstandig om dit ook voor je mobiel te doen. Zo voorkom je dat je voor vervelende verrassingen komt te staan. Je gebruikt je mobiel immers iedere dag.

Met de check kijken we naar:

  1. De conditie van het toestel, bijvoorbeeld hoe goed de accu nog werkt en of er eventuele schade aan het toestel is  
  2. Of de software up-to-date is. Met verouderde software werken sommige applicaties niet goed meer of is je toestel minder beveiligd.

Zo krijg je de gratis check:

Gratis smartphone check

Maak een afspraak of kom naar een Telecombinatie bij jou in de buurt en doe de gratis check.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Gratis advies over jouw mobiele abonnement

Naast een check voor je mobiel, is het goed om langs te komen voor een check op je mobiele abonnement. Betaal je niet teveel voor wat je verbruikt? Kun je beter naar een ander netwerk overstappen? Bij ons kan je terecht voor alle aanbiedingen van alle netwerken, waardoor we écht onafhankelijk en persoonlijk advies geven.

Snelle reparatie of onderhoudsbeurt

Blijkt uit de gratis check dat jouw mobiel toe is aan onderhoud of gerepareerd moet worden? Dan ben je ook bij Telecombinatie aan het goede adres. We helpen je graag!

Afsprakenplanner Telecombinatie