Sony Xperia XZ1

De Sony Xperia XZ1 en XZ1 compact

Scherm en design

De Sony Xperia XZ1 en XZ1 compact zijn typische Sony toestellen: mooi afgewerkt met het karakteristieke minimalistische design wat we ondertussen zijn gewend van de Xperia-lijn. De XZ1 bezit een 5.2 inch Full HD-scherm met HDR 10 ondersteuning. Er is een vingerafdrukscanner aan de rechterkant van het toestel te vinden. Ook is deze Sony waterdicht én zijn er stereospeakers te vinden aan de boven en onderkant van het toestel.

Performance

De telefoons bezitten dezelfde processor als zijn grotere broertje, de XZ Premium. Dit is een Qualcomm Snapdragon 835 gebundeld met 4GB RAM. Het intern geheugen van de XZ1 is 64GB, de XZ1 Compact heeft 32 GB intern geheugen. Dit maken de telefoons altijd snel genoeg voor alle taken die je wil uitvoeren, waardoor de software voor een fijne ervaring zorgt. Een van die handige toevoegingen is Qnovo Adaptive Charging en Battery Care. Zo zorgt Battery Care ervoor dat als je je batterij in de avond gaat opladen, de telefoon weet hoe laat je opstaat. Zo kan de telefoon het laadproces pauzeren om zo de batterijcapaciteit niet achteruit te laten gaan bij langdurig opladen.

Camera

De camera is een van de van de speerpunten van deze telefoons. Het is namelijk dezelfde camera als die van de Xperia XZ Premium. Hij kan dus een slow-motion opnemen van 960 frames per seconde, heeft optische beeldstabilisatie en kan filmen in 4K, bovendien heeft de camera een “3D-maker” functionaliteit. Hiermee kun je objecten en personen “scannen” en in 3D terug laten komen op je scherm! Daarnaast heeft de camera zijn eigen werkgeheugen, om nog betere beelden vast te kunnen leggen en om afbeelding nog sneller te kunnen verwerken.

Sony MDR-1000X

Ontsnap volledig in de muziek met de Sony MDR-1000X. De MDR-1000X beschikt over de toonaangevende Wireless Noise Cancelling waardoor achtergrond geluid worden gefilterd en je zonder afleiding kunt genieten van muziek. Luister in stilte of pas geluid aan uw omgeving aan. Volkomen authentiek geluid Luister naar muziek die dicht bij de originele opname ligt met Hi-Res audio. S-Master HX™ is geoptimaliseerd voor Hi-Res audio en reduceert vervorming, zodat u uw muziek in al zijn facetten kunt beluisteren. Verbeterd ook gecomprimeerde bestanden De Digital Sound Enhancement Engine (DSEE HX) schaalt gecomprimeerde digitale muziekbestanden zoals bijvoorbeeld mp3 op naar bijna Hi-Res audiokwaliteit. DSEE HX herstelt hoge tonen die bij compressie verloren zijn gegaan en geeft uw digitale muziekbestanden een vol, natuurlijk geluid. Zo kan je altijd van de hoogst mogelijk muziekkwaliteit genieten, ook als het bestand wellicht niet van de hoogste kwaliteit is. Sony MDR-1000X

Specificaties XZ1

Algemeen
Hoogte 148 mm
Breedte 73,4 mm
Dikte 7,4 mm
Besturingssysteem Android 8.0
Type simkaart Nano-simkaart
Scherm
Beeldscherm formaat 5,2 inch
Resolutie 1920x1080
Connectiviteit
Netwerk (Max) 4G
WiFi Ja
Bluetooth Ja, 5.0
Camera
Achterste camera 19 Megapixel
Voorste camera 13 Megapixel
Videokwaliteit 2160p
Batterij
Capaciteit 2700 mAh
Geheugen
Interne opslag 64 GB
Werkgeheugen 4 GB RAM
Geheugen uit te breiden met SD-kaart? Ja, max. tot 256 GB

Specificaties XZ1 Compact

Algemeen
Hoogte 129 mm
Breedte 64 mm
Dikte 9,3 mm
Besturingssysteem Android 8.0
Type simkaart Nano-simkaart
Scherm
Beeldscherm formaat 4,6 inch
Resolutie 720x1280
Connectiviteit
Netwerk (Max) 4G
WiFi Ja
Bluetooth Ja, 5.0
Camera
Achterste camera 19 Megapixel
Voorste camera 8 Megapixel
Videokwaliteit 2160p
Batterij
Capaciteit 2700 mAh
Geheugen
Interne opslag 32 GB
Werkgeheugen 4 GB RAM
Geheugen uit te breiden met SD-kaart? Ja, max. tot 256 GB

Pre-order de gloednieuwe Sony Xperia XZ1 of XZ1 compact nu!

Klik hier voor de dichtstbijzijnde winkel