Oxxio

Oxxio is Superslim en Supervoordelig! Waar kies jij voor? Internet? TV? Bellen? Alle drie? We stellen ze graag aan je voor…

Internet

Met Internet van Oxxio kies je voor snel én stabiel. Want afhankelijk van de beschikbaarheid op jouw adres, heb je de keuze uit DSL (tot 100 Mb/s) of razendsnel Glasvezel (50, 100, 200 of 500 Mb/s). Met zoveel keuze, kies je bij Oxxio altijd de snelheid die past bij jou en je thuissituatie. Wil jij af en toe je mail kunnen checken of heb je een huishouden dat leeft op Internet; constant online met meerdere apparaten en personen tegelijk? Met Oxxio heb je alles te kiezen.

Oxxio maakt gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Zo ben je verzekerd van een stabiel en snel netwerk dat voortdurend wordt geoptimaliseerd. En dus: stabiel en razendsnel internet tegen een superscherpe prijs.

Televisie

Kies ook voor TV van Oxxio en krijg toegang tot ca. 60 tv-zenders (waarvan 35 in HD-kwaliteit) en honderd radiozenders! Met zoveel zenders is het goed om te weten dat je met het Opnemen Pakket tot wel zes programma’s tegelijk opneemt! En als je dan nog niet bent uitgekeken, schakel dan gemakkelijk naar je favoriete apps, zoals YouTube, Netflix en Nu.nl of kies één van de vele extra tv-pakketten. Zo is er altijd wat te kiezen, voor jong en oud.

Bellen

Ben jij nog een echte beller? Voeg dan ook Vast Bellen toe aan je pakket voor slechts € 2,50 per maand.

Kom langs bij jouw winkel in de buurt en we bekijken samen wat voor jou de beste keuze is.