Telfort is vanaf nu: KPN

Wie had dat gedacht… Telfort is verdwenen. Het hing al even in de lucht, maar op 1 mei was het dan zover: het merk Telfort is niet meer. Moederbedrijf KPN heeft besloten al haar dochtermerken samen te voegen onder het merk KPN en daarmee is Telfort inmiddels uit het telecomlandschap verdwenen.

Bij Telecombinatie stap je nu gratis over op KPN

Toch is er nog voordeel te behalen, want bij Telecombinatie stapt iedere Telfort-klant nu kosteloos over naar KPN. Zo kies je een gloednieuw abonnement uit het brede KPN-portfolio: met grotere bel- en databundels, nóg sneller 4G of 5G-internet en standaard 65 tv-zenders, waarvan 35 in HD.

En daar stopt het niet. Want heb je naast mobiel ook een Thuis-pakket van Telfort? Dan profiteer je in combinatie met KPN van nóg meer voordeel dankzij KPN Hussel, zoals maandelijks tot €5,- korting op je KPN mobiel abonnement.

Wat betekent dit voor jouw abonnement?

Heb jij nu een Telfort-abonnement en ben je benieuwd naar de veranderingen voor jouw contract? Kom langs in de Telecombinatie-winkel bij jou in de buurt, ook als je jouw contract niet bij ons hebt afgesloten en we lopen er samen rustig doorheen.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Breedbandvergelijker