NLZIET

Met NLZIET kijk je online tv wanneer het jou uitkomt. Deze handige app biedt jou namelijk de vrijheid om op ieder moment je favoriete programma’s en series tv te kijken op je televisie, laptop, tablet of smartphone. Kijk live, kijk terug (tot wel een jaar), en kijk in sommige gevallen zelfs vooruit! Dat is pas genieten op de manier die jij het prettigst vindt. De NLZIET-app is vernieuwd! Een nieuw uiterlijk, betere content en live-tv ervaring met persoonlijke kijktips.

NLZIET actie: kijk de eerste maand gratis!

Je hebt NLZIET bij Telecombinatie nu al voor maar €7,95 per maand, waarvan nu tijdelijk de eerste maand helemaal gratis! Heb je al eerder een proefabonnement gehad bij NLZIET? Dan kijk je ook één maand gratis!

Hoe krijg ik een NLZIET actie voucher?  

NLZIET proberen, dat kan! Bestel hier jouw NLZIET Voucher voor de 1e maand gratis. Per mail zal je een NLZIET Voucher ontvangen met een code die je via direct kunt verzilveren bij NLZIET. Na het verzilveren van de code kun je direct NLZIET kijken via de app op je smartphone of tablet of op een Smart TV.

Meer dan 110.000 programma's onder de knop

NLZIET is ontstaan uit een samenwerking tussen NPO, RTL Nederland en Talpa TV, oftewel een combinatie van de online diensten: NPO Plus, RTL XL en KIJK. Zo haal je met één overzichtelijke app de 36 populairste Nederlandse tv-zenders in huis van de NPO, SBS, RTL, regionale omroepen, kinder- en themakanalen tot je beschikking.

Met NLZIET bekijk je alle programma's, films en series van de Nederlandse tv live óf on-demand en heb jij in een klap meer dan 110.000 programma’s tot je beschikking. Het gaat hierbij veelal om eerder uitgezonden programma’s, tot wel 365 dagen terug, maar in sommige gevallen kijk je ook afleveringen vooruit, zoals we al kennen van RTL XL.

Kom direct naar de winkel bij jou in de buurt of maak een afspraak voor een consult op afstand en we vertellen je er alles over!

Afsprakenplanner Telecombinatie

Kijk wanneer je wilt met de NLZIET-app

Met hoge kwaliteit kijk je NLZIET via je telefoon of tablet, via Chromecast, Apple TV, Fire TV, de smart tv app, of via een browser naar keuze op jouw pc of laptop. Zo hoef je nooit meer iets te missen.

NLZIET: het moderne tv-kijken

NLZIET is de ideale aanvulling op de tv-ervaring van een ieder die wel graag tv kijkt, maar aan de andere kant eigenlijk niet zit te wachten op een duur abonnement met 100 zenders die je toch niet bekijkt. Het is daarmee perfect voor al die ‘cord cutters’ die naast hun vaste streamingsdiensten, zoals Netflix of Disney+, graag naar Nederlandse tv-zenders bekijk en het handig vinden om alle programma's op een gezamenlijke plek te hebben.

Daarnaast biedt NLZIET de ideale oplossing voor gezinnen in het zogenaamde ‘buitengebied’, waar de internetsnelheden over het algemeen niet voldoende zijn voor een tv-abonnement en daarom vaak een duurder schotelantenne-abonnement wordt gebruikt. Combineer NLZIET bijvoorbeeld met een voordelig 4G-voor thuis abonnement en je beschikt niet alleen over perfecte wifi, maar ook over het ideale tv-pakket voor de fractie van de prijs van een schotelantenne.

Meer weten? Kom direct naar de winkel bij jou in de buurt en doe mee! Of maak een afspraak en regel het volledig op afstand!

Breedbandvergelijker