Oxxio is vanaf 1 juni 2021 KPN

Oxxio heeft op 13 april de stekker uit Internet, TV en bellen trokken. Heb jij een lopend Internet, Internet TV of Alles in 1 contract bij Oxxio? Dan zal je per 1 juni 2021 overgedragen worden aan KPN. Hier merkt je als klant niets van. Oxxio maakte al gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Zo ben je al verzekerd van een stabiel en snel netwerk dat voortdurend wordt geoptimaliseerd. En dus: stabiel en razendsnel internet tegen een superscherpe prijs. Er zal dus weinig veranderen voor jou als Oxxio klant, je behoudt het zelfde contract met de zelfde voorwaarden ook bij KPN.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Bestaande Oxxio klant?

Heb jij nu een Oxxio-abonnement en ben je benieuwd naar de veranderingen voor jouw contract? Kom langs of bel met de Telecombinatie-winkel bij jou in de buurt, ook als je jouw contract niet bij ons hebt afgesloten, we lopen er samen rustig doorheen. Ben je een Oxxio-klant die bijna contract vrij is? Dan kun je bij Telecombinatie een nieuw contact afsluiten. Wij kijken samen met jou welk abonnement en welke provider het beste bij jou past!

Zo kies je bijvoorbeeld voor een gloednieuw abonnement uit het brede KPN-portfolio: met grotere bel- en databundels, nóg sneller Internet en standaard 65 TV-zenders, waarvan 40 in HD. En daar stopt het niet. Want heb je een mobiel abonnement van KPN? Dan profiteer je in combinatie met KPN van nóg meer voordeel dankzij KPN Compleet, zoals: maandelijks €5,- korting op je KPN mobiel abonnement, een verdubbeling van je bel en databundels of een gratis TV-zenderpakket!

Breedbandvergelijker