Veertien dagen bedenktijd

Wij gaan ervan uit dat wanneer jij een bestelling plaatst, je akkoord gaat met de conditie van het product. Je krijgt in de Telecombinatie winkel de kans om na te lopen of het product naar wens is. Wanneer een product niet aan jouw wensen voldoet, kun je het ter plekke ruilen voor een ander gewenst product. De Telecombinatie medewerker kan je daarbij adviseren zodat jij een keuze kunt maken die aan jouw wensen voldoet.

 

Toch niet tevreden met jouw product? Je hebt 14 dagen bedenktijd om het product na ontvangst te ruilen bij de betreffende winkel. Let op de volgende eisen bij het ruilen van het product:

 

  • Het product is online aangeschaft, bij een online verkoop heb je namelijk recht op de koop of afstand-regeling. Koop je een product in één van onze winkels? Dan gelden er andere regels, in de winkels informeren zij jou graag over de regelingen bij een winkelverkoop.
  • Het product is in originele en ongebruikte staat

  • Het product zit in een onbeschadigde fabrieksverpakking met alle toebehoren en accessoires.

 

Apple producten die geactiveerd zijn via iTunes worden niet geaccepteerd. Bij het activeren van jouw iPhone wordt het gepersonaliseerd (persoonlijke informatie wordt opgeslagen op de iPhone en op de servers van Apple). Daardoor kan het niet meer geruild worden.

 

Bij constatering van gebruikerssporen en of schade aan het product, kan de mobiele telefoon niet geruild worden!