Vanaf woensdag 10 februari is het ook mogelijk om producten af te halen bij jouw Telecombinatiewinkel in de buurt. We waren de afgelopen periode natuurlijk gewoon geopend voor service & reparatie én voor verkoop op afstand, inclusief thuisbezorgen. We zien dat veel van onze klanten hier gebruik van maken. Vanaf heden bieden we je nog een extra mogelijkheid en dat is je aankoop direct afhalen in de winkel.

Onze winkels en ervaren personeel staan tot je beschikking. Zo helpen we je graag bij de keuze voor een nieuwe telefoon, mobiel abonnement of sim only. Daarnaast helpen we je bij je internet & tv abonnement voor thuis, je telefoonreparatie of servicevraag. Dit blijven we corona-proof doen en met de service die je van ons gewend bent. Daarom blijven wij je bestelling óók thuis bezorgen. Of kan je je bestelling direct ophalen bij één van onze winkels.

Open voor telefoonreparaties en afsluiten van zakelijke abonnementen

Een defect aan je telefoon was nog nooit zo vervelend als nu. Onze winkels blijven, conform de richtlijnen van het RIVM, open voor alle reparaties aan smartphones of tablet. Daarnaast kun je bij ons nog terecht voor je zakelijke telefoonabonnementen van KPN, T-Mobile of Vodafone. Maak hiervoor een afspraak via de afsprakenplanner en volg de instructies van ons personeel.

Op afspraak je bestelling ophalen

Wil jij je nieuwe telefoon of accessoire zo snel mogelijk in je bezit hebben? Vanaf woensdag 10 februari is het mogelijk om je bestelling op afspraak op te halen bij één van onze winkels. Dus ook voor een nieuw kabeltje, powerbank, oordopjes of telefoonhoesje ben je bij Telecombinatie aan het juiste adres. Maak hier een afspraak om jouw bestelling op te halen.

Op afstand: persoonlijk adviesgesprek en bestellingen mét corona-proof bezorging aan huis

Daarnaast blijven we bereikbaar voor al je vragen en bieden we de mogelijkheid jouw persoonlijke adviesgesprek en bestelling volledig op afstand af te handelen! Zo vinden de adviesgesprekken plaats via de telefoon of een video-verbinding en komen we in veel gevallen direct op dezelfde dag je bestelling persoonlijk thuis bij je afleveren. Of kan je dezelfde dag je bestelling nog ophalen bij onze winkel. Uiteraard op gepaste afstand en volgens de gestelde richtlijnen. Alvast benieuwd naar onze acties? Bekijk ze hier.

Op deze manier bieden we je nog steeds een uitgebreid advies op maat en de service die je van ons gewend bent, zoals het instellen van je nieuwe telefoon en het overzetten van je gegevens en bestanden. Toegegeven: het is niet helemaal hetzelfde en we hadden het liever anders gedaan, maar het komt in deze gekke tijd het meest in de buurt.

Let op: wij zorgen voor extra ruime openingstijden, zodat we iedereen uitgebreid én zo persoonlijk mogelijk van dienst kunnen zijn. Dus maak een afspraak voor een telefonisch consult op afstand en vermeld in je aanvraag waar wij je bij kunnen helpen. 

De voordelen van Telecombinatie

  • Advies en aanbod op maat;
  • Installatie van je nieuwe telefoon en simkaart. Zoals het instellen van je nieuwe telefoon en het overzetten van je gegevens en bestanden naar je nieuwe telefoon;
  • Smartphone verzekering vanaf €5,49 per maand;
  • Alle acties en aanbiedingen van alle providers op één rij;
  • Altijd een telefoonwinkel bij jou in de buurt;
  • Haal je bestelling snel op bij onze winkel;
  • Liever niet naar de winkel? We bezorgen je gerepareerde telefoon of je nieuwe abonnement thuis. Wel zo makkelijk.

Heb je vragen over onze winkels en de regels die we vanuit het RIVM hanteren? Bel ons op of maak een afspraak voor een telefonisch consult. Dan bespreken we stuk voor stuk jouw vragen.

Bekijk alle acties van Telecombinatie