Telecombinatie Almere

Adres gegevens

Meerstraat 6

1353 AX Almere

Tel: 0365336867

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
09:30 - 18.00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten

Bereikbaarheid en parkeren

Het centrum van Almere-Haven beschikt over diverse parkeerfaciliteiten: er zijn parkeergarages, parkeerterreinen en je kunt parkeren langs de straat. Overal kun je gratis parkeren. Het centrum is goed en makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer en heeft veel parkeervoorzieningen. Je kunt bij ons bijna voor de deur parkeren.


route bepalen

Klanten beoordeling

9.5
hoe komt dit cijfer tot stand?

Persoonlijk advies

advies van een specialist

Bestelling afronden

wanneer het jou uitkomt

Toestelhulp & Service

hulp bij installatie en toestelgebruik

Almere buitenkant winkel
  • GSM and More Almere Binnenkant Winkel
  • GSM and More Almere Vestigingsmanager
  • GSM and More Almere Sfeer

Telefoonwinkel Almere | Telecombinatie

Van harte welkom bij Telecombinatie GSM and MORE. Wij zijn sinds 1992 werkzaam in deze telecombranche waardoor wij een schat van ervaring hebben. Vanaf 2001 zijn wij gevestigd in Almere waardoor wij een grote klantenkring hebben opgebouwd. Bij onze winkel kun je terecht voor een unieke telecomervaring en een persoonlijk onafhankelijk advies van een van onze deskundige specialisten. Wij bieden je de beste service tegen een scherpe prijs.

Bij Telecombinatie GSM and MORE kies je altijd een mobiel abonnement dat bij jou past, of het nu om prepaid of een (sim only) abonnement gaat. Dit geldt uiteraard ook voor verlengingen. Wij zijn onafhankelijk en daardoor heb je altijd de keuze uit verschillende providers. In onze winkel bieden we een zeer uitgebreid en actueel assortiment telefoon- en tabletaccessoires en onderdelen voor vrijwel alle merken en modellen.

 

Kom eens kijken en ervaar het zelf!

Bij Telecombinatie GSM and MORE kun je terecht voor:

  • Abonnementen met toestel en sim only abonnementen van alle providers

  • Losse smartphones en mobiele telefoons

  • Prepaid simkaarten

  • Computer onderdelen 
  • Hulp bij installatie 


Telecombinatie heeft ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van telecom. Dat betekent dat wij jou een goed en deskundig advies kunnen geven op basis van je belgedrag en dataverbruik. Wij zijn een van de grootste spelers in Nederland en kopen groot in, zodat jij de beste deals krijgt. Altijd een telefoonwinkel in de buurt, deskundige specialisten en vriendelijke medewerkers die graag de tijd voor je nemen. Dat is de service waar Telecombinatie GSM and MORE garant voor staat!

Zoek een andere winkel