Telecombinatie Delfzijl

Adres gegevens

Landstraat 28

9934 BM Delfzijl

Tel: 0596619229

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Bereikbaarheid en parkeren

In Delfzijl kun je gratis parkeren. De winkel is gevestigd in het centrum van Delfzijl aan de Landstraat. U kunt parkeren op het Molenbergplein of het Commandementsplein vanaf daar is het zo’n 300 meter lopen naar de winkel. Delfzijl is per openbaar vervoer prima te bereiken. Vanaf het station is het 5 minuten lopen naar de winke


route bepalen

Klanten beoordeling

9.5
hoe komt dit cijfer tot stand?

Persoonlijk advies

advies van een specialist

Bestelling afronden

wanneer het jou uitkomt

Toestelhulp & Service

hulp bij installatie en toestelgebruik

Algemene foto
  • Algemene foto 2 klein
  • Algemene foto 3 klein
  • Algemene foto 4 klein

Telefoonwinkel Delfzijl | Telecombinatie

In de winkels van Telecombinatie Delfzijl bieden wij persoonlijk advies en hulp bij al je telecomvraagstukken. Advies waar je écht iets mee kunt, toegespitst op jouw persoonlijke situatie. In onze vestigingen in Delfzijl, Veendam en Hoogezand staan onze medewerkers zes dagen per week voor je klaar. Ze helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en bieden je de beste service tegen een scherpe prijs. Bij Telecombinatie Delfzijl is hulp bij het instellen van bijvoorbeeld je telefoon vanzelfsprekend.

In onze winkels bieden we naast smartphones en tablets ook een zeer uitgebreid en actueel assortiment telefoon- en tabletaccessoires aan. Tevens voeren wij ‘in eigen huis’ veelvoorkomende reparaties uit aan smartphones en tablets. Zo ben je verzekerd van een snelle en vakkundige reparatie tegen een scherpe prijs.

 

Wil je graag geholpen worden op een tijdstip dat het beste bij je past? Maak dan een persoonlijke afspraak met onze winkel via onderstaande button!

 

Bij Telecombinatie Delfzijl kun je terecht voor:

  • Abonnementen van alle providers i.c.m. een toestel of sim only

  • Alle merken en modellen smartphones en mobiele telefoons

  • Prepaid toestelpakketten en losse simkaarten

  • Alle denkbare accessoires voor smartphones, mobiele telefoons en tablets

  • Hulp bij installatie 


Telecombinatie heeft ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van telecom. Dat betekent dat wij jou een goed en deskundig advies kunnen geven op basis van je belgedrag en dataverbruik. Wij zijn een van de grootste spelers in Nederland en kopen daarom groot in, zodat jij de beste deals krijgt. Bovendien is er altijd een Telecombinatie winkel bij jou in de buurt. Telecombinatie Delfzijl heeft deskundige specialisten en vriendelijke medewerkers die graag de tijd voor je nemen. Dat is de service waar wij garant voor staan!

Zoek een andere winkel