Telecombinatie Dokkum

Adres gegevens

Keppelstraat 15

9101 MT Dokkum

Tel: 0519220660

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
gesloten

Bereikbaarheid en parkeren

Telecombinatie Audiocom is voorzien van een eigen parkeergelegenheid achter de winkel. Hier kunnen onze klanten gratis parkeren en wij kunnen de installatie en montage ter plekke behandelen of inschatten.


route bepalen

Klanten beoordeling

9.5
hoe komt dit cijfer tot stand?

Persoonlijk advies

advies van een specialist

Bestelling afronden

wanneer het jou uitkomt

Toestelhulp & Service

hulp bij installatie en toestelgebruik

Audiocom buiten
  • Audiocom binnen 1
  • audiocom binnen 2

Telefoonwinkel Dokkum | Telecombinatie

Telecombinatie Audiocom is een innovatief bedrijf en biedt al sinds 1996 oplossingen aan bedrijven en particulieren voor de vaste- en mobiele telefonie, ICT en Automotive. Onze winkel is gevestigd in Dokkum.  Bij ons kun je terecht voor een persoonlijk onafhankelijk advies van onze verkoopspecialisten. Onze medewerkers geven niet alleen het juiste advies, maar bieden ook de service die je nodig hebt.  In de Automedia bieden wij een breed assortiment aan toepassingen voor in jouw voertuigen. Met onze eigen gecertificeerde monteurs zijn wij 24/7 beschikbaar op alle locaties door heel Nederland. 

In nauw overleg met gebruikers en onze partners wordt voortdurend gewerkt aan innovatie.  Dankzij onze ervaring, eigen gecertificeerde monteurs en een eigen servicedienst die 24 uur per dag voor je klaarstaat weet je zeker dat jouw nieuwe telefoon(systeem) in topconditie is en blijft. Wij maken een overzicht van al jouw specifieke wensen voor beheer, beveiliging en mobiel werken. Hiermee garanderen wij gebruiksgemak, continuïteit en zekerheid.

 

Doordat wij al achttien jaar actief zijn in de wereld van communicatie, beveiliging en automedia hebben wij sterke partners waarmee wij je van kwaliteitsproducten en diensten kunnen voorzien. 

Bij Telecombinatie Audiocom kun je terecht voor:

  • Persoonlijk advies
  • Vaste- en mobiele telefonie
  • Toepassingen voor al jouw voertuigen
  • 24 uur per dag een monteur beschikbaar
  • Beveiliging en automedia


Telecombinatie heeft ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van telecom. Dat betekent dat wij jou een goed en deskundig advies kunnen geven op basis van je belgedrag en dataverbruik. Wij zijn een van de grootste spelers in Nederland en kopen daarom groot in, zodat jij de beste deals krijgt. Altijd een telefoonwinkel in de buurt, deskundige specialisten en vriendelijke medewerkers die graag de tijd voor je nemen.
Dat is de service waar Telecombinatie Audiocom garant voor staat!

Zoek een andere winkel