Telecombinatie Rotterdam Kruisplein

Adres gegevens

Kruisplein 23

3014 DB Rotterdam

Tel: 0104117489

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 19:00
Zaterdag
10:00 - 17:00

Bereikbaarheid en parkeren

Onze winkel is goed en makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Voor onze winkel bevindt zich de nieuwe ondergrondse parkeergarage Kruisplein met 750 plaatsen en op loopafstand zijn er genoeg parkeergarages, alsmede betaald parkeren langs de straat. Verder ligt op steenworp afstand het eveneens nieuwe Centraal Station Rotterdam.


route bepalen

Klanten beoordeling

9.5
hoe komt dit cijfer tot stand?

Persoonlijk advies

advies van een specialist

Bestelling afronden

wanneer het jou uitkomt

Toestelhulp & Service

hulp bij installatie en toestelgebruik

Telecombinatie Rotterdam Kruisplein voorkant winkel
  • Telecombinatie Monditel Rotterdam Kruisplein binnenkantwinkel
  • Telecombinatie Monditel Rotterdam Kruisplein medewerker
  • Telecombinatie Monditel Rotterdam Kruisplein sfeer

Telefoonwinkel Monditel Kruisplein Rotterdam | Telecombinatie

Vestigingsmanager Ronny Fong en zijn deskundige verkoopteam heten je van harte welkom bij Telecombinatie Monditel. Bij onze winkel kun je terecht voor een unieke telecomervaring of een persoonlijk onafhankelijk advies op maat van een van onze deskundige specialisten. Wij bieden je de beste service tegen een scherpe prijs.

 

Bij Telecombinatie Monditel kies je altijd een mobiel abonnement dat bij je past. Wij zijn onafhankelijk en daardoor heb je altijd de keuze uit verschillende providers. Of het nu om een prepaid of (sim only) abonnement gaat, wij hebben altijd een passende oplossing voor je. In onze winkel bieden we een zeer uitgebreid en actueel assortiment telefoon- en tabletaccessoires en onderdelen voor vrijwel alle merken en modellen.

 

Wil je graag geholpen worden op een tijdstip dat het beste bij jou past? Maak dan een persoonlijke afspraak met onze winkel via onderstaande button!

Bij Telecombinatie Monditel Kruisplein Rotterdam kun je terecht voor:

  • Abonnementen met toestel en sim only abonnementen van alle providers 

  • Prepaid simkaarten 
  • Losse smartphones en mobiele telefoons
  • Accessoires voor smartphones en mobiele telefoons 
  • Hulp bij installatie 


Telecombinatie heeft ruim zestien jaar ervaring op het gebied van telecom. Dat betekent dat wij jou een goed en deskundig advies kunnen geven op basis van je belgedrag en dataverbruik. Wij zijn een van de grootste spelers in Nederland en kopen daarom groot in, zodat jij de beste deals krijgt. Altijd een telefoonwinkel in de buurt, deskundige specialisten en vriendelijke medewerkers die graag de tijd voor je nemen. Dat is de service waar Telecombinatie Monditel Kruisplein Rotterdam garant voor staat!

Zoek een andere winkel