Telecombinatie Soest

Adres gegevens

Nieuweweg 29

3765 GA Soest

Tel: 0356091011

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Bereikbaarheid en parkeren

Wij hebben voor onze winkel gratis parkeerplekken beschikbaar. Daarnaast zijn er ook nog vele parkeermogelijkheden op korte afstand van de winkel.


route bepalen

Klanten beoordeling

9.5
hoe komt dit cijfer tot stand?

Persoonlijk advies

advies van een specialist

Bestelling afronden

wanneer het jou uitkomt

Toestelhulp & Service

hulp bij installatie en toestelgebruik

Soest buitenkant winkel
  • Soest binnenkant winkel
  • Soest kubus
  • Soest sfeer winkel

Telefoonwinkel Soest | Telecombinatie

Telecombinatie Van Hal zit in het hart van Soest en is al sinds 1989 een begrip in Soest en omstreken. Vestigingsmanager Robert Stigter en zijn deskundige verkoopteam heten je van harte welkom in onze winkel aan de Nieuweweg.

In onze winkel kun je terecht voor een persoonlijk onafhankelijk advies op maat van één van onze deskundige specialisten. Wij kunnen jou altijd het juiste advies geven, waarbij wij kijken welk abonnement, dienst of toestel het beste past bij jouw wensen en behoeften.
Doordat wij onafhankelijk zijn kun je altijd kiezen uit verschillende providers. Of het nu gaat om een prepaid, sim only of een abonnement, wij hebben altijd een passende oplossing voor je. Je kunt altijd in de winkel langs komen, maar ook kun je met onderstaande button een afspraak maken, dan nemen wij contact met je op. Tevens is er de mogelijkheid om voor zakelijke aansluitingen één van onze specialisten bij je langs te laten komen om een passend voorstel op maat te laten maken.  

 

In onze winkel bieden we een zeer uitgebreid en actueel assortiment telefoon- en tabletaccessoires aan voor vrijwel alle merken en modellen.

Bij Telecombinatie Van Hal kun je terecht voor:

  • Abonnementen met of zonder toestel van alle providers 

  • Losse smartphones en mobiele telefoons

  • Accessoires voor smartphones en mobiele telefoons
  • Hulp bij installatie
  • Persoonlijk of zakelijk advies


Telecombinatie heeft ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van telecom. Dat betekent dat wij je een goed en deskundig advies kunnen geven op basis van jouw belgedrag en dataverbruik. Wij zijn een van de grootste spelers in Nederland en kopen daarom groot in, zodat jij de beste deals krijgt. Altijd een telefoonwinkel in de buurt, deskundige specialisten en vriendelijke medewerkers die graag de tijd voor je nemen.
Dat is de service waar Telecombinatie Van Hal garant voor staat!

Zoek een andere winkel