Telecombinatie Uden

Adres gegevens

Vluchtoord 10

5406 XP Uden

Tel: 09004444033

Openingstijden

Maandag
09:30 - 20:00
Dinsdag
09:30 - 20:00
Woensdag
09:30 - 20:00
Donderdag
09:30 - 20:00
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Bereikbaarheid en parkeren

Je kunt bij ons gratis parkeren. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt, zodat je nooit ver hoeft te lopen om een bezoekje aan onze winkel te brengen.


route bepalen

Klanten beoordeling

9.5
hoe komt dit cijfer tot stand?

Persoonlijk advies

advies van een specialist

Bestelling afronden

wanneer het jou uitkomt

Toestelhulp & Service

hulp bij installatie en toestelgebruik

Buitenkant winkel
 • Uden Eigenaar Winkel
 • Binnenkant winkel
 • Uden Winkelmedewerker
 • Medewerker winkel
 • Uden Vestigingsmanager winkel
 • Sfeer winkel
 • Uden Sfeer Winkel

Telefoonwinkel Uden | Telecombinatie

Vestigingsmanager de heer Verhoeven en zijn medewerkers heten je van harte welkom bij Telecombinatie VTU te Uden. Onze winkel biedt al 22 jaar lang een aantal voordelen die maken dat jij je bij ons altijd welkom voelt. Bij ons kun je terecht voor alle denkbare abonnementen.
Wij bieden zowel sim only abonnementen als abonnementen in combinatie met een toestel aan, waardoor je bij ons vrijwel zeker een abonnement vindt dat bij je past. Je kunt dus zelf kiezen of je een laag maandbedrag wil betalen (sim only abonnementen zijn er al vanaf drie euro per maand) of gratis een toestel mee naar huis wil nemen in combinatie met een abonnement. Wij bieden alle providers binnen Nederland aan. Je krijgt bij ons dus een onafhankelijk advies en samen zoeken we de provider waar jij je het prettigst bij voelt.

 

Ons assortiment qua toestellen is ook heel erg breed. Wij kunnen je alle bekende merken aanbieden in alle prijsklassen. Je kunt bij ons dus terecht voor een simpel toestel waarmee je alleen kunt bellen en sms’en, maar wij bieden ook de meest geavanceerde smartphones van het moment aan. Voor telefoonaccessoires kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Wij verkopen de beste kwaliteit hoesjes, thuisladers, autoladers en ga zo maar door. Bij ons kun je dus in één keer al je benodigdheden op het gebied van mobiele telefonie aanschaffen: een nieuw toestel, een passend abonnement en een leuke accessoire.

Op hetzelfde adres vind je niet alleen een winkel, maar ook een (montage)service, Repair&Go genaamd. Bij Repair&Go kun je terecht als je problemen ondervindt met je toestel, maar onze collega’s aldaar stellen jouw zojuist aangeschafte telefoon ook met alle plezier voor je in.
Zij zorgen er voor dat je met een gerust hart naar huis gaat, want zij zetten bijvoorbeeld ook je contacten en e-mail meteen op je nieuwe telefoon.

Ten slotte is de winkel elke werkdag ook ’s avonds geopend. Mocht je dus overdag geen tijd hebben om langs te komen, dan kun je in de avonduren ook nog geruime tijd bij ons binnenlopen.

Bij Telecombinatie VTU kun je terecht voor:

 • Prepaid simkaarten
 • Losse smartphones en mobiele telefoons
 • Abonnementen met toestel en sim only abonnementen van alle providers 
 • Accessoires voor smartphones en mobiele telefoons (hoesjes, opladers, autoladers, etc.) 
 • Hulp bij installatie (gegevens overzetten naar je nieuwe telefoon, e-mailinstellingen, etc.)
 • Reparaties van je toestel


Telecombinatie heeft ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van telecom. Dat betekent dat wij jou een goed en deskundig advies kunnen geven op basis van je belgedrag en dataverbruik. Wij zijn een van de grootste spelers in Nederland en kopen daarom groot in, zodat jij de beste deals krijgt. Altijd een telefoonwinkel in de buurt, deskundige specialisten en vriendelijke medewerkers die graag de tijd voor je nemen.
Dat is de service waar Telecombinatie VTU garant voor staat!

Zoek een andere winkel