Welkom bij Telecombinatie Audiocom Dokkum

Openingstijden

Vandaag geopend 09:00 - 21:00
Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Telecombinatie Audiocom Dokkum

Telecombinatie Audiocom Dokkum

Keppelstraat 15 9101 MT Dokkum

Kom langs

Bekijk waarop jij kunt besparen en kom langs bij Telecombinatie Audiocom Dokkum voor een persoonlijk advies op maat. Maak hieronder een afspraak en je weet zeker dat je direct aan de beurt bent om samen met onze adviseur rustig jouw wensen door te nemen.

Adresgegevens:

Keppelstraat 15
9101 MT, Dokkum
Tel: 0519-220660

Service in de winkel

De ontwikkelingen binnen de telecom gaan razendsnel. Dat begrijpen wij bij Telecombinatie Audiocom Dokkum als geen ander. Op basis van je huidige situatie geven wij je gratis en vrijblijvend advies op maat over je mogelijkheden. Omdat wij méér dan 22 jaar ervaring hebben en alle grote netwerken aanbieden op gebied van telecom, internet en energie kunnen wij je volledig ontzorgen. Zo weet je zeker dat je een oplossing heeft die goed bij je past en heb je hier vervolgens geen omkijken meer naar.

Niet alleen particuliere maar ook zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. In 2016 zijn we gestart met A-Communicatie, hier bedienen we alle zakelijke klanten. Stap bij ons binnen voor gratis en vrijblijvend advies over gespecialiseerde oplossingen zoals vaste telefonie (VoIP), camerasystemen en het inbouwen van apparatuur en oplossingen voor onderweg.

Meer dan een telefoonwinkel

De dagen dat je bij Telecombinatie enkel terecht kon voor mobiele telefonie liggen ver achter ons. Vandaag de dag regelen we namelijk niet alleen je mobiel, maar al jouw contracten in huis. Van energie tot Smart Home en van internetcontracten tot smartphone-reparaties: we hebben het allemaal en altijd tegen de beste prijs. Eén ding is echter niet veranderd: we geven je nog altijd onafhankelijk en persoonlijk advies, toegespitst op jouw situatie.

Wij regelen:

 • Energie

  Energie

 • Internet, tv en bellen

  Internet, tv en bellen

 • Mobiel

  Mobiel

 • Reparaties

  Reparaties

 • Smarthome

  Smarthome

 • Verzekering

  Verzekering

 • Telecombinatie Audiocom Dokkum
 • Telecombinatie Audiocom Dokkum
 • Telecombinatie Audiocom Dokkum