Welkom bij Telecombinatie GSM and MORE Almere-Haven

8 ,9
Klantbeoordeling

Maak een afspraak in de winkel

Laat ons weten wanneer je langs wilt komen en word zonder te wachten direct geholpen!
Plan nu je afspraak
Telecombinatie GSM and MORE Almere-Haven

52.33449688, 5.21783365

Neem contact met ons op

Welkom bij Telecombinatie - GSM and MORE! Wij zijn sinds 1992 werkzaam in telecombranche en hebben zodoende een schat van ervaring. Onze winkel staat garant voor een unieke telecomervaring en een persoonlijk onafhankelijk advies van een van onze deskundige specialisten. Wij bieden de beste service tegen een scherpe prijs. Parkeren doe je gratis én voor de deur. Dat is makkelijk binnenlopen.

Adres

Meerstraat 6
1353 AX, Almere-Haven
Tel: 036-5336867
Stuur ons een e-mail
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Wij regelen

Energie
Energie
Internet, tv en bellen
Internet, tv en bellen
Mobiel
Mobiel
Reparaties
Reparaties
Smarthome
Smarthome
Verzekering
Verzekering

Service in de winkel

Je kent onze winkel natuurlijk vooral van de mobiele en huistelefonie, maar wij doen veel meer dan dat. Van smartphone- of tabletreparatie tot IT-oplossingen en van scherpe energiedeals tot slimme Smart Home beveiliging, wij denken met je mee en geven je een onafhankelijk advies op maat. Heb je vragen? Kom langs en we helpen je direct verder. Maar ook voor een voordelige iPhone reparatie of snelle Samsung reparatie in de buurt kom je naar de winkel. Zo regelen we samen alles voor bij jou in huis. Tot snel!

Meer dan een telefoonwinkel

De dagen dat je bij Telecombinatie enkel terecht kon voor mobiele telefonie liggen ver achter ons. Vandaag de dag regelen we namelijk niet alleen je mobiel, maar al jouw contracten in huis. Van energie tot Smart Home en van internetcontracten tot smartphone-reparaties: we hebben het allemaal en altijd tegen de beste prijs. Eén ding is echter niet veranderd: we geven je nog altijd onafhankelijk en persoonlijk advies, toegespitst op jouw situatie.

Kom langs bij
Telecombinatie GSM and MORE Almere-Haven

Regel het samen met Telecombinatie GSM and MORE Almere-Haven
Plan nu je afspraak