Welkom bij Telecombinatie Houten

8 ,9
Klantbeoordeling

Maak een afspraak in de winkel

Laat ons weten wanneer je langs wilt komen en word zonder te wachten direct geholpen!
Plan nu je afspraak
Telecombinatie Houten

52.034607, 5.168605

Neem contact met ons op

UPDATE: bereik ons via WhatsApp op 0630180122
Bekijk waarop jij kunt besparen en kom langs bij Telecombinatie Houten voor een persoonlijk advies op maat. Maak hieronder een afspraak en je weet zeker dat je direct aan de beurt bent om samen met onze adviseur rustig jouw wensen door te nemen.

Adres

Onderdoor 2
3995DX, Houten
Tel: 030-2422070
Stuur ons een e-mail
Maandag
12.00 -17:30
Dinsdag
09.30 -17:30
Woensdag
09.30 -17:30
Donderdag
09.30 -17:30
Vrijdag
09.30 -17:30
Zaterdag
09.30 -17:00
Zondag
Gesloten

Wij regelen

Energie
Energie
Internet, tv en bellen
Internet, tv en bellen
Mobiel
Mobiel
Reparaties
Reparaties
Smarthome
Smarthome
Verzekering
Verzekering

Service in de winkel

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zo ook wanneer je smartphone, al dan niet per ongeluk, valt. De schade kan vervelend zijn voor de werking van je toestel. Gelukkig kunnen wij je daar in onze winkel direct bij helpen: ook voor een voordelige iPhone reparatie of snelle Samsung reparatie in de buurt kom je dus naar de winkel. De meeste reparaties zijn bij ons klaar terwijl je wacht. Een display is in veel gevallen binnen 30 minuten vervangen, een batterij zelfs binnen 15 minuten! Zo hoef je niet lang zonder je toestel te zitten en ben je binnen no-time weer op weg. Ook voor het insturen van een reparatie, onder of zonder garantie, ben je bij ons aan het juiste adres. Zelfs als je je toestel elders hebt aangeschaft. Wij zorgen ervoor dat je je eigen toestel snel weer gemaakt in bezit hebt. Klik op de link hieronder voor meer informatie over reparatie van je smartphone, bel ons gerust of maak direct een afspraak.

 → Meer informatie over reparaties? ← 

 

Meer dan een telefoonwinkel

Onze winkel bestaat inmiddels 20 jaar, grote kans dus dat je bekend met ons bent. We helpen je graag met het verlengen van je mobiele telefoonabonnement, met of zonder toestel. Ook overstappen naar een andere provider met behoud van nummer is bij ons zo geregeld. Het grote voordeel is dat wij verschillende netwerken aanbieden, waardoor we je altijd een gunstig en voordelig aanbod kunnen doen. Maar niet alleen voor mobiele telefonie kun je bij ons terecht. We helpen je ook graag met tv, internet en bellen thuis. Want ook daar is vaak voordeel te behalen wanneer de looptijd van je contract voorbij is. Ditzelfde geldt voor energiecontracten. Waar we bekend zijn geworden met mobiele telefonie, zijn we nu ook je vertrouwde adres voor energie. Aan de hand van je laatste jaarnota kunnen wij precies uitzoeken of je elders voordeliger uit bent. Gelukkig blijven sommige dingen wel zoals ze al 20 jaar zijn: de vertrouwde service en het persoonlijk advies van Niels, Erik en Mark.

Kun jij alweer verlengen?

Een nieuwe smartphone of toch sim-only? Je contract verlengen wanneer het verlopen is biedt meerdere voordelen. Zo kun je tot maar liefst 60% besparen per maand. Wil jij weten of je al kunt verlengen of overstappen? Loop gerust binnen in onze winkel. De koffie staat klaar!

Kom langs bij
Telecombinatie Houten

Regel het samen met Telecombinatie Houten
Plan nu je afspraak