Welkom bij Telecombinatie Middelharnis

8 ,9
Klantbeoordeling

Maak een afspraak in de winkel

Laat ons weten wanneer je langs wilt komen en word zonder te wachten direct geholpen!
Plan nu je afspraak
Telecombinatie Middelharnis

51.759846, 4.162

Kom langs

Kom gezellig langs bij onze winkel. Dan checken we samen waarop jij kunt besparen en geven we je natuurlijk persoonlijk advies! Natuurlijk ben je ook altijd welkom om even gezellig een bakkie koffie te komen doen. Maak hieronder een afspraak en je weet zeker dat je direct aan de beurt bent. Dat scheelt weer!

Adres

Schoolstraat 48
3241CT, Middelharnis
Tel: 0187-712071
Stuur ons een e-mail
Maandag
12:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Wij regelen

Energie
Energie
Internet, tv en bellen
Internet, tv en bellen
Mobiel
Mobiel
Reparaties
Reparaties
Smarthome
Smarthome
Verzekering
Verzekering

Service in de winkel

Kom je van Flakkee? Dan ben je bij onze winkel op het juiste adres om alles op het gebied van mobiel, breedband en energie te regelen! Samen met jou gaan we voor de beste deal. Daarnaast zorgen we dat je niks meer zelf hoeft te doen. We stellen alles voor je in en zetten alles voor je over. Dan kun je alles direct gebruiken! Service staat bij ons op 1, maar we houden er natuurlijk ook van om even gezellig een praatje te maken.

Meer dan een telefoonwinkel

Bij ons kun je meer dan alleen een mobiele telefoon kopen. Zo regelen we je abonnement, maar bijvoorbeeld ook je breedband aansluiting (internet, tv en bellen), je energie-aansluiting én maken we pasfoto’s voor al je documenten. Ook staan we natuurlijk altijd voor je klaar als je een vraag hebt. Je bent voor alles welkom bij ons!

 

Winkelier van Nederland 2019

In 2019 zijn wij van Telecombinatie Middelharnis uitgeroepen tot Winkelier van het Jaar in heel Nederland! We willen je bedanken voor het vertrouwen en het stemmen. Natuurlijk blijven we gewoon doorgaan met waar we het beste in zijn en staan we altijd voor je klaar!

Kom langs bij
Telecombinatie Middelharnis

Regel het samen met Telecombinatie Middelharnis
Plan nu je afspraak