Welkom bij Telecombinatie Qplus Hellevoetsluis

8 ,3
Klantbeoordeling

Maak een afspraak in de winkel

Laat ons weten wanneer je langs wilt komen en word zonder te wachten direct geholpen!
Plan nu je afspraak
ondernemer

51.83077619, 4.14537192

Neem contact met ons op

Bekijk waarop jij kunt besparen en kom langs bij Telecombinatie Qplus Hellevoetsluis voor een persoonlijk advies op maat. Maak hieronder een afspraak en je weet zeker dat je direct aan de beurt bent om samen met onze adviseur rustig jouw wensen door te nemen.

Adres

Struytse Hoeck 90a
3224 HB, Hellevoetsluis
Tel: 0181-399052
Stuur ons een e-mail
Maandag
13:00 - 17:00
Dinsdag
10:00- 17:00
Woensdag
10:00- 17:00
Donderdag
10:00- 17:00
Vrijdag
10:00- 17:00
Zaterdag
10:00- 17:00
Zondag
Gesloten

Wij regelen

Energie
Energie
Internet, tv en bellen
Internet, tv en bellen
Mobiel
Mobiel
Reparaties
Reparaties
Smarthome
Smarthome
Verzekering
Verzekering

Service in de winkel

Woon je in de omgeving van Hellevoetsluis?  Dan is onze winkel dé plek om langs te gaan en  alles rondom je contracten voor in huis te laten regelen. Ons team draagt zorg voor jouw ontzorging: we zijn een winkel waar persoonlijk contact en onvoorwaardelijke service nog centraal staan. Zo stoppen we niet bij het geven van advies op maat, maar begeleiden we ook je aansluiting of overstap totdat alles geregeld is. Bij vragen kom je natuurlijk altijd even langs en wanneer je contract weer afloopt krijg je van ons een seintje om voordelig te verlengen of te vernieuwen met een betere deal. Van a tot z dus: alles geregeld.

Meer dan een telefoonwinkel

De dagen dat je bij Telecombinatie enkel terecht kon voor mobiele telefonie liggen ver achter ons. Vandaag de dag regelen we namelijk niet alleen je mobiel, maar al jouw contracten in huis. Van energie tot Smart Home en internetcontracten, maar ook voor een voordelige iPhone reparatie of snelle Samsung reparatie in de buurt kom je naar de winkel: we hebben het allemaal en altijd tegen de beste prijs. Eén ding is echter niet veranderd: we geven je nog altijd onafhankelijk en persoonlijk advies, toegespitst op jouw situatie.

Telecombinatie Qplus is jouw KPN-winkel in Hellevoetsluis en meer

Met Telecombinatie Qplus Hellevoetsluis heb je altijd een KPN-winkel in de buurt Je kunt bij ons terecht voor het afsluiten van een nieuwe KPN Sim Only of een KPN abonnement in combinatie met een nieuwe telefoon. Uiteraard kun je ook bij ons je KPN abonnement verlengen met een Samsung Galaxy of Apple iPhone. Heb je nog een Telfort abonnement en wil je dit graag bij KPN verlengen ook dan ben je bij ons welkom. Extra hulp of service nodig bij je KPN abonnement, kom langs bij ons in de winkel. Daarbij kunnen we je helpen met de juiste keuze voor KPN internet met tv met extra korting op je mobiele telefoon of gratis extra’s.

Kom langs bij
Telecombinatie Qplus Hellevoetsluis

Regel het samen met Telecombinatie Qplus Hellevoetsluis
Plan nu je afspraak