Profiteer nu van de Telecombinatie deal voor KPN Unlimited klanten

Bij Telecombinatie hebben we goed nieuws voor al onze klanten die streven naar nog meer voordelen en flexibiliteit in hun mobiele abonnementen. Wist je dat je met een Unlimited abonnement heel eenvoudig data kunt delen met anderen in je huishouden? Dit betekent dat anderen in jouw gezin of huisgenoten gratis kunnen profiteren van internettoegang.

Extra korting op een nieuwe Smartphone bij een 0GB abonnement

Speciaal voor KPN Unlimited klanten hebben we een tijdelijke, exclusieve en zeer aantrekkelijke aanbieding. Sluit nu een 0GB KPN abonnement af en ontvang extra korting op een nieuwe smartphone naar keuze. Jouw korting op een nieuwe telefoon kan oplopen tot wel €156!

KPN aanbieding Telecombinatie - Xiaomi Redmi A3, Samsung A15 en iPhone SE actie

Met een Unlimited abonnement van KPN kun je tot 50GB per maand delen met anderen in jouw huishouden. Bij onze 0GB Sim Only abonnementen beginnen de voordelen al vanaf €11,50 per maand (met klantvoordeel). Dat is pas echt voordelig internetten! 

Hoe werkt data delen precies en waarom is dit zo voordelig?

Met een Unlimited abonnement heb je de mogelijkheid om de totale hoeveelheid data die je maandelijks ontvangt te verdelen over alle simkaarten die op hetzelfde adres geregistreerd zijn. Dit is vooral handig voor gezinnen of huisgenoten die allemaal gebruikmaken van hetzelfde internetabonnement.

Het delen van data is nog nooit zo eenvoudig geweest. Via de KPN app kun je moeiteloos het delen van je internetbundel regelen met andere simkaarten binnen jouw huishouden. Je kunt gemakkelijk zien hoeveel data je hebt gebruikt en hoeveel er nog beschikbaar is om te delen. Met slechts een paar klikken kun je de data toewijzen aan de verschillende simkaarten binnen jouw huishouden. Op deze manier profiteert iedereen van snel en betrouwbaar internet, zonder extra gedoe. Dit is met name ideaal tijdens vakantieperiodes, wanneer het hele gezin volop van internet wil genieten.

Door data te delen, hoef je niet meer apart een internetbundel af te sluiten voor elke simkaart binnen jouw huishouden. Dit kan aanzienlijk besparen op de maandelijkse kosten voor mobiel internet.