5G-Ready met Unlimited (Plus) van T-Mobile

Actie verlopen

De toekomst was nog nooit zo dichtbij: de eerste 5G-abonnementen is een feit! Nou ok, 5G-ready dan. T-Mobile is de eerste provider die de stap zet en Nederland met hun Unlimited én Unlimited Plus abonnementen laat dromen van de toekomst. Deze abonnementen zijn 5G-ready en gaan dus automatisch over op 5G wanneer dit beschikbaar komt; waarschijnlijk al later dit jaar.

Met een van deze abonnementen op zak, maak je straks al vanaf €25,-/maand kennis met de nieuwe standaard op het gebied van mobiel internet: 5G. Maar let op: zorg er wel voor dat je een 5G-ready-telefoon hebt, zoals de Samsung Galaxy S20. In de winkel vertellen we je er alles over.

Wat is 5G?

5G is alweer de vijfde generatie als het gaat om mobiele netwerken. 5G is niet alleen aanzienlijk sneller dan 4G, maar kan bovendien meer data versturen en is aanzienlijk stabieler. Dit maakt de stap naar het internet of things alweer een stuk dichterbij: de situatie waarin de meerderheid van de internetgebruikers bestaat uit semi-intelligente apparaten. Denk hierbij aan slimme apparaten in en om ons huis die verbonden zijn met internet, zoals thermostaten, lampen en deurbellen, maar ook: zelfrijdende auto’s of slimme straatverlichting die pas aangaan als er een auto langskomt.

Vier jaar op rij het Best Geteste Netwerk van Nederland!

Het netwerk van T-Mobile is door onafhankelijke testautoriteit P3 in 2019 jaar wederom uitgeroepen tot ‘Best Geteste Netwerk van Nederland’. Voor de vierde keer op rij! In 2016, 2017 en 2018 was dat namelijk ook al het geval. T-Mobile is daarmee het snelste én meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland.

Bel met de winkel bij jou in de buurt of maak een afspraak en we vertellen je alles over deze pakketten

Actie verlopen