Budget Alles-in-1

In 2016 besloot energieleverancier Budget Alles-in-1 dat het tijd was voor meer keuzevrijheid en dus meer voordeel op het gebied van Alles-in-1. Zij besloten daarom vanaf dat moment hun energie ook te steken in de markt van Internet, TV en Bellen. En met succes! Want al snel waren zij een van de snelst groeiende Alles-in-1-providers van Nederland.  

Budget Alles-in-1 maakt als onafhankelijke Alles-in-1-aanbieder gebruik van het netwerk van KPN. Zo ben jij dus altijd verzekerd van een stabiele en betrouwbare verbinding. Op basis van je locatie gaat dit via de kabel of via een supersnelle glasvezelverbinding. Met TV Basis van KPN mis je geen serie meer. Je ontvangt namelijk meer dan 100 tv-zenders, waarvan 55 in HD-kwaliteit en breidt dit gemakkelijk uit met extra zenderpakketten of Tv Plus. Zo betaal je slechts € 12,99 per maand voor ESPN! Ook makkelijk: apps zoals Netflix beheer je gewoon met je afstandsbediening, ook als je geen Smart tv hebt. En met de vele verschillende bel-pakketten is er altijd genoeg keuze voor jouw specifieke wensen.

Installatie is een eitje met de handige handleiding. Laat je de installatie toch liever over aan een Budget Alles-in-1 installateur, ook geen probleem. Die sturen wij direct bij je langs. Bovendien hoef je je bij Budget Alles-in-1 geen zorgen te maken dat je internet uitvalt. Want mocht dit het geval zijn, dan staat er binnen 48 uur een installateur op de stoep om al je internetproblemen op te lossen.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Breedbandvergelijker