Delta

Supersnel en stabiel glasvezel internet. Dat is Delta - provider voor jou en je gezin. Via het stabiele kabelnetwerk geniet je met Delta namelijk van het snelste internet en kijk je televisie in de hoogste kwaliteit, zonder vervelende storingen! Het is niet voor niets dat Delta door de Consumentenbond is benoemd tot meest stabiele TV-aanbieder van Nederland. Daarnaast biedt Delta natuurlijk ook voordelig vast bellen, zo bel je bijvoorbeeld gratis met andere Delta-klanten.

Niet alleen megabit maar ook gigabit! Als een van de eerste internetproviders in Nederland maakt Delta gigabit internet (1000 Mbps) beschikbaar voor huishoudens en ondernemingen.

Inmiddels hebben meer dan 1 miljoen adressen toegang tot dit gigasnelle netwerk. En zijn ze hard bezig met het uitrollen van de nieuwste generatie glasvezel met snelheden tot wel 8000 Mbps.

Bijna nooit of juist altijd online? Bij Delta heb je keuze genoeg

Hoe ziet je persoonlijke situatie en bijbehorende gebruik eruit? Gebruik je af en toe wel eens internet of ben je juist altijd online? Ben je alleen of juist met een groot gezin? Bij Delta vind je voor iedere situatie de perfecte oplossing. Want met internetsnelheden uiteenlopend van 150 tot wel 1.000 Mbp/s sluit je pakket altijd aan bij wat jij nodig hebt. Zo kunnen jij en je gezin naar hartenlust Netflixen, muziek luisteren, surfen en TV kijken, op verschillende devices, overal in huis en met iedereen tegelijk.  

Ook installatie was nog nooit zó makkelijk

Aanvraag en installatie van Internet, TV en Bellen van Delta is dankzij de uitgebreide overstapservice een fluitje van een cent. Het pakket wordt namelijk automatisch omgezet zonder dat je zelf hoeft op te zeggen bij je vorige provider of bang hoeft te zijn dat je zonder Internet komt te zitten. Bovendien wordt het pakket ter plekke geïnstalleerd en getest door een gespecialiseerde monteur die pas vertrekt als alles perfect werkt naar de Delta standaard. Lekker makkelijk.

Kom langs bij jouw winkel in de buurt en we laten je graag de mogelijkheden zien.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Breedbandvergelijker