Odido Zakelijk Internet

Telecombinatie is er ook voor de zakelijke klanten. Zo hebben we met Zakelijk Internet van Odido stabiel en betrouwbaar vast internet voor alle ondernemers. Vaste internetdiensten van Odido zijn door Umlaut uitgeroepen tot beste van heel Nederland! Dit wordt geleverd via een koperverbinding (VDSL) of via een glasvezelverbinding (FttH), afhankelijk van wat beschikbaar is op jouw adres en het type abonnement dat je kiest.

Zakelijk Internet wordt geleverd met verschillende technieken met verschillende snelheden;

Zakelijk InternetBasisCompleetExtraPremium
Koper50/10Mbit/s100/30Mbit/s  
Glasvezel50/50Mbit/s100/100Mbit/s500/500Mbit/s1/1Gbit/s

Wat er kan geleverd worden hangt af welk abonnement je kiest (Basis, Compleet, Extra of Premium) en welke toegangstechniek er beschikbaar is op je zakelijke adres. Als er glasvezel op het adres beschikbaar is, zal dit altijd de voorkeur hebben boven DSL.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Zakelijk Internet komt standaard met;

 • Snelle en betrouwbare toegang tot het internet op basis van VDSL of FttH
 • Snelheden van 50/10 Mbit/s tot 1.000/1.000 Mbit/s
 • Gratis installatie door een professionele monteur
 • Een zakelijk modem en wifi-router in bruikleen
 • Professionele ondersteuning door de zakelijke Odido klantenservice
 • 1-, 2- of 3-jarig contract, daarna maandelijks opzegbaar
 • Internet Back-up
 • My Odido Zakelijk omgeving

Over de installatie en het beheer hoef je niet in te zitten: alles wordt standaard professioneel geïnstalleerd door een monteur, er wordt gezorgd dat de firmware up-to-date blijft en problemen worden opgelost. In de modem en router die je in bruikleen krijgt zijn de instellingen voor Zakelijk Internet al aanwezig. Je kunt de wifi-instellingen aanpassen via Odido Zakelijk.

Voordelen Odido Zakelijk Internet

 • Vast IP-adres: elk van je apparaten is makkelijk te benaderen vanuit elke laptop of computer
 • Internet Back-Up: Bij uitval vast internet schakelt modem automatisch door naar mobiele netwerk van Odido dmv de 4G simkaart in de router
 • Wifiplus: Zelf optimaliserend netwerk dat gebruikers automatisch verplaatst naar het beste wifi-punt in de ruimte
 • Pin Veilig: directe verbinding met transactieverwerker; veilig, snel en minder storingsgevoelig
 • Combivoordeel: Ook een Hello Business abonnement? Elke maand €4,13 korting op je Zakelijk Internet abonnement
 • Tijdelijk gratis installatie door experts t.w.v. €125,-
Odido zakelijk internet voor ondernemers

Glasvezel vs ADSL

In de hedendaagse digitale wereld is de keuze van internetverbinding cruciaal voor zowel bedrijven als huishoudens. Glasvezel en ADSL zijn twee prominente technologieën die elk hun eigen voordelen bieden.

Glasvezel staat bekend om zijn hoge snelheid en stabiliteit. Het maakt gebruik van lichtsignalen om data te verzenden, wat resulteert in een snelle en symmetrische up- en downloadsnelheid, ideaal voor het versturen van grote bestanden en het streamen van HD-content. Bovendien is de snelheid van glasvezel niet afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale, wat bij ADSL wel het geval is. Dit maakt glasvezel een betrouwbare keuze voor gebieden waar deze beschikbaar is.

ADSL, aan de andere kant, is een technologie die bijna overal beschikbaar is en vaak goedkoper dan glasvezel. Het gebruikt telefoonlijnen om data te verzenden, wat resulteert in lagere snelheden, vooral voor uploaden. De snelheid van ADSL kan ook afnemen naarmate de afstand tot de wijkcentrale toeneemt, en het kijken van televisie kan de internetsnelheid beïnvloeden.

Odido Zakelijk Internet aanbieding

Ook benieuwd welke deal er voor jouw onderneming beschikbaar is? Doe de postcodecheck om te zien welke aanbieding er op jouw adres aanwezig is. Mocht je behoefte hebben aan meer uitleg, loop dan langs één van onze winkels of maak een afspraak online. We geven je graag vrijblijvend advies over wat de beste deal voor jou en je bedrijf is.