T-Mobile | Vodafone | KPN | Ben | Telfort | Youfone

Sim Only-abonnementen van Telecombinatie

Je wilt een goedkoper abonnement, maar bent eigenlijk nog best tevreden met je huidige mobiel. Dan is Sim Only voor jou niet alleen het makkelijkst, maar ook het meest voordelig. Want of je nu overstapt van provider of wilt verlengen bij je huidige aanbieder, vervang simpelweg de simkaart van je smartphone en je bespaart direct geld, zonder kwaliteit in te leveren. Bij Telecombinatie ben je bovendien nooit aan een netwerk gebonden en dus kies je altijd uit een breed aanbod van de bekendste 3G én 4G-aanbieders, zoals: T-Mobile, Vodafone, KPN, Telfort, Youfone of Ben. Vergelijken hoeft dus niet meer, dat hebben wij al voor je gedaan. Zo ben je dus altijd verzekerd van de beste deals, zonder dat het je tijd of energie kost.

Vergelijken van abonnementen die passen bij jouw gebruik

Vraagje: Hoe gebruik je jouw mobiel? Bel of sms je veel, maar gebruik je weinig data? Of zijn de onbeperkte belminuten en sms-bundels eigenlijk helemaal niet aan jou besteed, omdat je meer van de MB’s bent? Alles kan! Onze adviseurs in de winkel nemen graag de tijd om de verschillende Sim Only-abonnementen voor je op een rij te zetten en je aan de hand van je persoonlijke gebruik te adviseren over welke data- of belbundels het best bij je passen. Ja, ook als je jouw vorige abonnement of telefoon niet bij ons hebt gekocht. Iedereen kan immers overstappen of  verlengen bij Telecombinatie. Weet je niet zeker wanneer de einddatum is van je huidige contract? Geen probleem. Ook dat hebben onze ervaren adviseurs in de winkel zo voor je uitgezocht. En met onze uitgebreide overstapservice wordt bovendien alles voor je geregeld, van overstap tot nummerbehoud. Dat is pas zorgeloos geld verdienen. Samen alles geregeld.

Wat zeggen onze klanten

Ik schrijf nooit recensies maar dit is echt wel de moeite waard. Ben vanmiddag in de winkel geweest omdat ik problemen met mijn telefoon had. Ze zijn hier de hele middag mee bezig geweest en hebben hem gemaakt. En terwijl ik geen klant ben hoefde ik niks te betalen! Top service
Danine uit Huizen, 14 november 2017
Super goede, en vooral snelle service bij Telecombinatie! De klantvriendelijke medewerkers nemen echt de tijd voor je. Bedankt voor alles!
Marieke uit Amersfoort, 22 december 2017
Top winkel. Goede kennis van zaken.Nemen alle tijd voor je. Bereid om mee te denken voor de beste oplossing. En top service.... Zeer tevreden!
Anne-Marie uit Bunschoten, 15 april 2018