T-Mobile | Vodafone | KPN | Ben | Telfort | Youfone

Sim Only-abonnementen van Telecombinatie

Je wilt een goedkoper abonnement, maar bent eigenlijk nog best tevreden met je huidige mobiel. Dan is Sim Only voor jou niet alleen het makkelijkst, maar ook het meest voordelig. Want of je nu overstapt van provider of wilt verlengen bij je huidige aanbieder, vervang simpelweg de simkaart van je smartphone en je bespaart direct geld, zonder kwaliteit in te leveren. Bij Telecombinatie ben je bovendien nooit aan een netwerk gebonden en dus kies je altijd uit een breed aanbod van de bekendste 3G én 4G-aanbieders, zoals: T-Mobile, Vodafone, KPNTelfort, YoufoneBen of Lebara. Vergelijken hoeft dus niet meer, dat hebben wij al voor je gedaan. Zo ben je dus altijd verzekerd van de beste deals, zonder dat het je tijd of energie kost.

Vergelijken van abonnementen die passen bij jouw gebruik

Vraagje: Hoe gebruik je jouw mobiel? Bel of sms je veel, maar gebruik je weinig data? Of zijn de onbeperkte belminuten en sms-bundels eigenlijk helemaal niet aan jou besteed, omdat je meer van de MB’s bent? Alles kan! Onze adviseurs in de winkel nemen graag de tijd om de verschillende Sim Only-abonnementen voor je op een rij te zetten en je aan de hand van je persoonlijke gebruik te adviseren over welke data- of belbundels het best bij je passen. Ja, ook als je jouw vorige abonnement of telefoon niet bij ons hebt gekocht. Iedereen kan immers overstappen of  verlengen bij Telecombinatie. Weet je niet zeker wanneer de einddatum is van je huidige contract? Geen probleem. Ook dat hebben onze ervaren adviseurs in de winkel zo voor je uitgezocht. En met onze uitgebreide overstapservice wordt bovendien alles voor je geregeld, van overstap tot nummerbehoud. Dat is pas zorgeloos geld verdienen. Samen alles geregeld.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Wat zeggen onze klanten

Ontzettend vriendelijk personeel dat nooit te beroerd is om je te helpen en er écht alles aan doen wanneer je een probleem hebt om dit ook daadwerkelijk op te lossen!
Rianne uit Roosendaal, 17 november 2021
Topwinkels!!! Perfecte service , zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
Gijsbertha uit Spakenburg, 15 juli 2022
Super service! Ik kan niet zonder deze winkel want ik snap niks van mijn telefoon!
Willeke uit Bunschoten, 12 februari 2022