Ben

Ben is de telecomaanbieder waarbij jij beslist wat je nodig hebt en hoeveel je per maand wilt betalen voor je telefoonrekening. Voorheen was Ben een echte ‘only Sim Only aanbieder’, maar tegenwoordig hebben zij hun arsenaal flink uitgebreid met een breed aanbod in telefoons. Een Ben-abonnement is voordelig, zonder in te leveren op kwaliteit. Verwacht daarom niet direct de nieuwste toestellen, maar juist de toestellen die hun kwaliteit inmiddels al hebben bewezen. En dat voor een schijntje van de originele adviesprijs. Bovendien maak je als klant van Ben gebruik van het T-Mobile-netwerk: het best geteste netwerk van Nederland. Over kwaliteit gesproken.

Ben-abonnement: pure flexibiliteit

Zoek ‘flexibel telefoonabonnement’ op in het woordenboek en de definitie zou zomaar ‘Ben-abonnement’ kunnen zijn. Veel flexibeler wordt het namelijk niet. Want of je nu gaat voor Ben met mobiel of een Ben-Sim Only, je kiest niet alleen óf je überhaupt wilt bellen, sms’en en internetten, maar ook de termijn van je contract, de grootte van je bel- en/of databundels en op welke snelheid je wilt internetten: 4G of het ruim twee keer zo snelle 4G Extra Snel. Alles voor een meer- of minderprijs en dus helemaal naar eigen wens in te richten. Oftewel: een flexibel telefoonabonnement waarbij je werkelijk alles voor het kiezen hebt! En alles te kiezen, betekent alles te besparen.

Telecombinatie is jouw Ben-winkel en meer

Ben je op zoek naar een extra scherp geprijsde Ben-Sim Only of een nieuw Ben-abonnement met smartphone? Wij zijn officieel verkooppunt van Ben en daarmee jouw Ben-winkel in de buurt waar je terecht kunt met vragen over je Ben-abonnement. Heb je je Ben-abonnement bij ons in de winkel afgesloten dan houden we je op de hoogte als je je Ben-abonnement kunt verlengen. Heb je je Ben-abonnement niet bij ons in de winkel gekocht, geen probleem ook dan kun je je Ben-abonnement bij ons verlengen.

Afsprakenplanner Telecombinatie