Apple iPhone: pure kwaliteit

Het was 2007 toen Steve Jobs met zijn Apple iPhone de wereld van de mobiele telefonie op z’n grondvesten deed schudden. Het schitterende verfijnde design, de technische vernuften en hoogstandjes, kenners wisten het: de smartphone was geboren. En ook al is dat al meer dan 10 jaar en vele uitgaves geleden, nog altijd is de release van de nieuwste iPhone hét moment waar velen ieder jaar weer naar uitkijken. En terecht, want naast een mooi design met vele stijlvolle details en het gebruik kwalitatief hoogwaardige materialen, staat de iPhone vooral ook bekend om zijn gebruiksgemak.

Apple ontwikkelde speciaal voor de iPhone een nieuw besturingssysteem genaamd iPhone Operating System, ook wel iOS. Dit systeem is, anders dan Android, uitsluitend te verkrijgen op Apple-producten en richt zich op gebruiksgemak, overzichtelijke besturing en een feilloze integratie in het Apple ecosysteem. Daarnaast kenmerkt Apple zich door lang software-updates te blijven bieden voor oudere toestellen, zodat jij je mobiel zolang gebruikt als je maar wilt.

Met de iPhone is er altijd genoeg te kiezen

Ga jij voor de nieuwste iPhone of toch voor een ouder model? Kom langs bij jouw winkel in de buurt en probeer ze allemaal! Laat ons je informeren en kies op basis van je wensen je favoriet. Of je jouw iPhone nu combineert met een scherpe Sim Only-deal of toch liever bij een vast abonnement, wij lopen graag met je door de deals van dit moment zodat jij altijd de juiste keuze maakt.