KPN

‘Van mensen, voor mensen’. KPN is de grootste, meest ervaren en bekendste aanbieder van Internet, TV, Bellen en Mobiel. Met hun netwerken van 4G, 5G, kabel en glasvezel verbindt KPN de samenleving met een breed scala van producten van de hoogste kwaliteit.

Nu tijdelijk 12 maanden lang Internet & TV voor maar €35 per maand! In combinatie met een 2-jarig KPN vast internetabonnement. Doe de postcodecheck onderaan de pagina om te zien wat er beschikbaar is op jouw adres.

Afsprakenplanner Telecombinatie

KPN Alles-in-1

Met Internet, TV en Bellen van KPN valt een hoop te kiezen. Zo lopen de aangeboden Internetsnelheden uiteen van 500 tot wel 1.000 Mb/s en zitten er standaard al 65 tv-zenders in je pakket (waarvan 35 in HD) die gemakkelijk zijn uit te breiden. Ruzie over wie de afstandsbediening mag vasthouden? Geen probleem. Sluit simpelweg meerdere ontvangers aan en iedereen in huis kijkt naar hun favoriete programma’s. Gezellig is anders, maar ok, soms wil je gewoon echt niets missen. Al is iets missen met KPN wel erg moeilijk aangezien je standaard al alles terugkijkt met Programma of Begin Gemist. En wil je daar nu echt niet op wachten, start dan onderweg naar huis alvast met kijken op de KPN App voor tablet of mobiel.

KPN Mobiel

Naast Alles-in-1 heeft KPN natuurlijk ook de beste Mobiel-abonnementen. KPN Mobiel betekent bellen in de hoogste kwaliteit en internetten met het snelle 5G of, als je mobiel het toelaat, zelfs 5G. Met een Mobiel-abonnement van KPN ben je in 99% van Nederland, zowel binnen als in de buitenlucht verzekerd van goed bereik. En of je nu gaat voor de nieuwste smartphone of toch voor een voordeligere KPN-Sim Only, je kiest altijd de bel- en databundels die het best passen bij je gebruik.

Breedbandvergelijker