Prepaid

Met Prepaid betaal je, zoals de naam al zegt, vooraf voor het tegoed waarmee je naar hartenlust kunt bellen, sms’en en internetten. Wanneer je tegoed op is, kun je dus ook niet meer bellen of internetten. Wel kun je nog gebeld worden, wat een Prepaid extra aantrekkelijk maakt voor bijvoorbeeld schoolgaande kinderen. Wil je weer zelf kunnen bellen, dan waardeer je je beltegoed gemakkelijk weer op via een opwaardeervoucher bij een van de vele verkooppunten. 

Alle vrijheid zonder onverwachte kosten

Met Prepaid heb je de vrijheid uit te geven wat je wilt, omdat je simpelweg niet vastzit aan een maandelijks contract en opwaardeert wanneer het jou uitkomt, zonder onverwachte kosten. Handig voor een ieder die niet veel belt, maar wel bereikbaar wil kunnen zijn. En omdat je met Prepaid nergens aan vastzit, hoef je ook niets op te zeggen en stap je wanneer je maar wilt over naar een andere abonnementsvorm of provider.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Wat zeggen onze klanten:

Zeer tevreden over de snelle en zeer goede service. Adviezen zijn zonder meer erg goed.
H. Bubbels uit Panningen, 5 augustus 2023
Ik schrijf bijna nooit een recensie, maar dit is echt wel de moeite waard. Ben vanmiddag in de winkel geweest, omdat ik problemen met mijn telefoon had. Ze zijn hier de hele middag mee bezig geweest en hebben hem gemaakt. En terwijl ik geen klant ben, hoefde ik niks te betalen. Top service!
Danine uit Huizen, 23 januari 2024
We komen er al heel veel jaren. Zeer tevreden. Zo door blijven gaan!
Mevrouw Willemse uit Tilburg, 7 februari 2024
Top winkel. Goede kennis van zaken. Nemen alle tijd voor je. Bereid om mee te denken voor de beste oplossing. En top service.... Zeer tevreden!
Anne-Marie uit Bunschoten, 23 juni 2023
Ontzettend vriendelijk personeel dat nooit te beroerd is om je te helpen en er écht alles aan doen wanneer je een probleem hebt om dit ook daadwerkelijk op te lossen!
Rianne uit Roosendaal, 17 november 2023