Zakelijk abonnement; al uw zaken op orde

Al uw zakelijke abonnementen en contracten in één keer goed geregeld? Bij Telecombinatie helpen onze ervaren adviseurs u graag met het maken van de juiste keuze voor het voor beste zakelijke telefoon abonnement of zakelijk internet voor op de zaak.

Dus kom langs bij uw winkel in de buurt of maak een afspraak en voor een zakelijk advies op maat van onze zakelijk adviseurs.

Plan uw Zakelijke Afspraak

Telefoon abonnementen zakelijk; keuze uit alle aanbieders

Haal alles uit uw zakelijk telefoon abonnement! KPN zakelijk, Vodafone zakelijk of Odido Zakelijk, beter bekend Odido Ondernemen? Bij Telecombinatie kiest u uit alle zakelijke telefonie aanbieders en dat betekent: een oplossing op maat! Zo weet u zeker dat uw zakelijk abonnement en zakelijke bundels naadloos aansluiten op uw verbruik en dat van uw medewerkers. Onze Zakelijk adviseurs nemen graag uitgebreid de tijd om uw wensen en ambities in kaart te brengen zodat wij uw bedrijf een kickstart kunnen geven met een aanbieding waarmee u direct stappen kunt maken.

Service: Van A…. tot de Z van zakelijk telefoon abonnement

Bij een goed advies, hoort goede service. Daarom zorgen wij niet alleen dat u het perfecte zakelijke abonnement of pakket krijgt, maar ook dat u direct in bedrijf bent. Zo activeren wij uw (extra) zakelijke simkaart, zetten uw data over, installeren WhatsApp Business of koppelen de accounts van uw medewerkers. Zodat samenwerken nog eenvoudiger wordt.

Zakelijke telefonie voor iedere bedrijfstak

Wat zijn de kwaliteiten die u zoekt in een zakelijke telefoon? Heeft u baad bij een zakelijke mobiel die tegen een stootje kan? Ook als deze van twee hoog naar beneden valt? Of zoekt u misschien een mobiele supercomputer waarmee u altijd en overal de perfecte PowerPointpresentatie of snelle elevator pitch kunt geven? Telecombinatie heeft een zakelijke telefoon voor iedere professie. Kom langs en bekijk zelf de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie over zakelijke telefonie

Snelle reparatie- en leentoestelservice zakelijke smartphone

Voor de gemiddelde ZZP- en MKB’er geldt: uw zakelijke mobiele telefoon is uw kantoor in uw broekzak. En dan is niets zo vervelend dan een defect. Bij Telecombinatie snappen we als geen ander dat u geen tijd heeft om te moeten op een gebroken beeldscherm of defecte laadpoort. Daarom repareren wij binnen een dag uw toestel of geven wij u een leentoestel mee zodat u zakelijk altijd bereikbaar blijft.

Uw zakelijke mobiel: altijd en overal verzekerd

Ook voor een zakelijke telefoon geldt: een ongeluk zit in een klein hoekje. Met een servicepakket van Telecombinatie zijn u en uw werknemers voor een vast bedrag per maand verzekerd van een goede afloop. Of het nu gaat om een breuk, defect of diefstal, wij herstellen of vervangen het voor u, zonder onvoorziene kosten en al vanaf € 5,49 per maand.

Zakelijk Internet voor uw bedrijf

Telecombinatie zakelijk is meer dan mobiel. Zo heeft u niet alleen een snelle mobiele verbinding nodig, maar is op de bedrijfsvloer ook een stabiele internetverbinding van essentieel belang! Sluit Zakelijk Internet bij Telecombinatie en u bent verzekerd van snel en stabiel internet op de zaak. Afhankelijk van uw locatie en de snelheid die u nodig heeft, kiest u uit alle aanbieders en aanbiedingen met internetsnelheden tot wel 1000 Mbit/s. Bij Telecombinatie is uw zakelijk internetabonnement zo geregeld. Kom langs voor een aanbieding en oplossing op maat! Klik hier voor meer informatie over zakelijk internet. 

Flexibiliteit en optimalisatie

Telecombinatie denkt met u mee; ook wanneer uw situatie verandert. Zo kan het zijn dat uw bedrijf groeit of de samenstelling wijzigt en uw zakelijke abonnement/pakket zodoende niet meer aansluit bij uw behoeften. Ook dan helpen wij u met maken van de juiste keuze Onze ervaren adviseurs staan altijd voor u klaar voor een nieuw en passend advies op maat of het nu gaat om een besparing op de internet en mobiele kosten of juist meer inhoud of uitbreiding met extra diensten zoals bijvoorbeeld bereikbaar zijn met uw vast nummer op uw mobiele telefoon.

Altijd in de buurt

Telecombinatie is uw zakelijk partner in de buurt, ook als uw werkgebied groter is dan een stad of gemeente. Want met 100 winkels en businesscenters verspreid over het land zijn wij altijd in de buurt voor een snelle service vraag of spoedreparatie aan uw zakelijke telefoon of tablet. Blijf niet zitten met uw vragen en kom langs bij de winkel in de buurt voor een advies op maat.