KPN

‘Van mensen, voor mensen’. KPN is de grootste, meest ervaren en bekendste aanbieder van Internet, TV, Bellen en Mobiel. Met hun netwerken van 4G, 5G, kabel en glasvezel verbindt KPN de samenleving met een breed scala van producten van de hoogste kwaliteit.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Best getest door Ookla

Het 5G-netwerk van KPN krijgt nog een extra pluim! Dat is door Ookla® Speedtest® bekroond tot het ‘Snelste 5G-Netwerk’ van Nederland*. KPN heeft daarmee o.a. de hoogste gemiddelde up- en downloadsnelheden.

KPN Mobiel

KPN Mobiel betekent bellen in de hoogste kwaliteit en internetten met het snelle 4G of, als je mobiel het toelaat, zelfs 5G. Met een Mobiel-abonnement van KPN ben je in 99% van Nederland, zowel binnen als in de buitenlucht verzekerd van goed bereik. En of je nu gaat voor de nieuwste smartphone of toch voor een voordeligere KPN-Sim Only, je kiest altijd de bel- en databundels die het best passen bij je gebruik.

KPN Alles-in-1

Naast Mobiel heeft KPN natuurlijk ook de beste Alles-in-1-abonnementen en ook hier valt van alles te kiezen. Zo lopen de aangeboden Internetsnelheden uiteen van 50 tot wel 1.000 Mb/s en zitten er standaard al 65 tv-zenders in je pakket (waarvan 35 in HD) die gemakkelijk zijn uit te breiden. Ruzie over wie de afstandsbediening mag vasthouden? Geen probleem. Sluit simpelweg meerdere ontvangers aan en iedereen in huis kijkt naar hun favoriete programma’s. Gezellig is anders, maar ok, soms wil je gewoon echt niets missen. Al is iets missen met KPN wel erg moeilijk aangezien je standaard al alles terugkijkt met Programma of Begin Gemist. En wil je daar nu echt niet op wachten, start dan onderweg naar huis alvast met kijken op de KPN App voor tablet of mobiel.

Telecombinatie is jouw KPN-winkel en meer

Met Telecombinatie heb je altijd een KPN-winkel in de buurt Je kunt bij ons terecht voor het afsluiten van een nieuwe KPN Sim Only of een KPN abonnement in combinatie met een nieuwe telefoon. Uiteraard kun je ook bij ons je KPN abonnement verlengen met een Samsung Galaxy of Apple iPhone. Heb je nog een Telfort abonnement en wil je dit graag bij KPN verlengen ook dan ben je bij ons welkom. Extra hulp of service nodig bij je KPN abonnement, kom langs bij ons in de winkel. Daarbij kunnen we je helpen met de juiste keuze voor KPN internet met tv met extra korting op je mobiele telefoon of gratis extra’s.

Afsprakenplanner Telecombinatie