Regel alles voor in huis

Het gemak van alles in huis betekent: zorgeloos geld besparen. Want of het nu gaat om Mobiel of Energie, wij hebben de beste deals al voor je vergeleken. Dat scheelt je dus niet alleen tijd, maar ook geld! Bovendien krijg je met ons uitgebreide advies op maat alleen die producten waar jij écht iets aan hebt en zijn we altijd in de buurt om al je vragen hierover persoonlijk te beantwoorden.

Geen zin om een overstap te regelen? Geen probleem! Dat doen we namelijk ook voor je. En tegen de tijd dat je contract weer afloopt, hebben wij natuurlijk al lang voor je uitgezocht of je voordelig kan verlengen of dat er ergens anders een betere deal voor je beschikbaar is. Veel gemakkelijker wordt het niet.

Kom langs wanneer het jou uitkomt

Wij geloven in persoonlijk advies en dan het liefst zonder wachtrijen. Maak daarom een afspraak met één van onze ervaren adviseurs bij jouw winkel in de buurt en je weet zeker dat je direct aan de beurt bent om samen alles voor bij jou in huis te regelen. Dat bespaart je dus niet alleen geld, maar ook tijd.

 

Dit zeggen onze klanten:

Telecombinatie: fijne service! Ik word hier altijd goed geholpen! #5sterren
Maritha uit Wijk bij Duurstede, 4 december 2017
Ik schrijf nooit recensies maar dit is echt wel de moeite waard. Ben vanmiddag in de winkel geweest omdat ik problemen met mijn telefoon had. Ze zijn hier de hele middag mee bezig geweest en hebben hem gemaakt. En terwijl ik geen klant ben hoefde ik niks te betalen! Top service
Danine uit Huizen, 14 november 2017
Super goede, en vooral snelle service bij Telecombinatie! De klantvriendelijke medewerkers nemen echt de tijd voor je. Bedankt voor alles!
Marieke uit Amersfoort, 22 december 2017