Odido

Odido biedt betrouwbaar en stabiel LTE-netwerk in Nederland. Dat betekent internetten met de snelste 5G-verbinding en bellen in de hoogste spraakkwaliteit. De kwaliteit van het gesprek zelf kan Odido overigens niet garanderen, dat laten ze liever aan jou en je gesprekspartner… Naast scherpe Mobiel-aanbiedingen biedt Odido met Alles-in-1 bovendien een zeer uitgebreid thuispakket dat je geheel naar wens samenstelt. Zo is Odido een zeer complete en kwalitatief sterke aanbieder van Mobiel, Internet, Bellen en TV. Een echte Telecombinatie-Topper!

Mobiel abonnement

Bij Odido kies je voor een Sim Only-abonnement of een abonnement met de nieuwste smartphone, al kan een ouder en voordeliger toestel natuurlijk ook. Aan jou de keuze. Net als dat je kiest hoeveel data en belminuten je wilt per maand, want Odido biedt voor iedere gebruiker een passende bundel. Van weinig tot onbeperkt belminuten of GB’s, alles kan, zolang het maar past bij je maandelijkse verbruik en je portemonnee.

De echte grootverbruiker is bij Odido sowieso aan het juiste adres met de in september 2023 geïntroduceerde Hello Unlimited abonnementen. Hello Unlimited is onbeperkt àlles. Dat betekent onbeperkt bellen/sms’en in de gehele EU, onbeperkt mobiel internetten in Nederland en tot wel 50GB in de EU. Met de introductie van Samen Unlimited heb je met het hele gezin onbeperkt internet en bellen voor een enorm voordelige prijs! Zo hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte buiten-de-bundel-kosten.

Internet, TV & Bellen

Klant worden van Odidois thuiskomen, want ook Alles-in-1 sluit je nu bij hen af. En deze pakketten zijn verrassend compleet voor een goede prijs! Internetten doe je bijvoorbeeld al vanaf 50 Mbps en met de gratis WiFi-Service ben je bovendien overal in huis verzekerd van het beste bereik. Tv-kijken doe je standaard al met 64 zenders, waarvan 59 in HD. Programma gemist? Ook dat is geen probleem want bij Odido kijk je terug wat je maar wilt, waar je maar wilt. En wil je iets veranderen aan je pakket, dan pas je dat gratis en gemakkelijk aan, iedere maand weer. Ook overstappen is met de overstapservice snel en gemakkelijk geregeld, want met de gratis installatie ben je geen moment offline en betaal je nooit dubbele kosten.

Combineer Odido-producten of abonnementen voor nóg meer voordeel

Wanneer je op één adres meerdere abonnementen of producten van Odido combineert, krijg je Odido Klantvoordeel. Welke voordelen dit zijn, is afhankelijk van de producten die je combineert op één adres, maar te denken valt aan: verhoging van je internetsnelheid, meer data of gratis extra korting. Slim combineren dus.

Telecombinatie is jouw Odido-winkel en meer

Met Telecombinatie heb je altijd een Odido-Winkel in de buurt., want uiteraard kun je ook bij bij ons in de winkel ook terecht voor de Unlimited 5G-aanbieder van Nederland. Je vind bij ons een Odido Sim Only, maar je kunt ook bij ons terecht voor een Odido abonnement met extra korting in combinatie met een nieuwe telefoon. Bijvoorbeeld een Samsung Galaxy of Apple iPhone met 5G. Wist je dat je, als je Odido abonnement combineert met Odido internet en TV,  je extra korting krijgt op je Odido Internet en zelfs het snelste Odido Internet ontvangt als je dit combineert met een Unlimited abonnement van Odido. We vertellen je er graag meer over bij ons in de winkel, jouw telefoonwinkel in de buurt.

Afsprakenplanner Telecombinatie