Online.nl

Online.nl is een van de langstzittende internetproviders van Nederland, maar een van de jongste aanbieders van Alles-in-1-pakketten. Met hun pakketten vol supersnel internet, interactieve televisie en goedkoop bellen, staat Online.nl bekend als betaalbaar en innovatief. Online.nl maakt gebruik van het supersnelle en betrouwbare netwerk van KPN. Afhankelijk van je locatie is eventueel ook glasvezel beschikbaar. Bij Online.nl stel je jouw ideale Alles-in-1 pakket af op je gezinssituatie. En dus: kind op komst of kind op kamers? Geen probleem! Je past je Alles-in-1-pakket van Online.nl op ieder moment gemakkelijk aan. Zo heb je altijd de perfecte invulling van je product en weet je zeker dat je nooit te veel betaalt.

Internet, TV en Bellen van Online.nl

Tv-kijken doe je met Online.nl waar en wanneer je maar wilt. Zo wissel je eenvoudig tussen je smartphone, tablet, pc of laptop, maar plan je ook buitenshuis alvast je opnames in of start je jouw favoriete programma’s lekker vanaf het begin met de handige Begin Gemist-functie.

Ook bellen kan haast niet voordeliger dan met Bellen Basis van Online.nl en met de ‘Installatie garantie’ ben jij ervan verzekerd dat je product snel is geïnstalleerd zodat jij direct geniet van topkwaliteit Internet, TV en Bellen.

Kies jij ervoor om je Alles-in-1-pakket via Online.nl af te sluiten, dan ontvang je ESPN Compleet helemaal gratis!

Afsprakenplanner Telecombinatie

Breedbandvergelijker