Slimme smartphone-alternatieven

In de hevige concurrentiestrijd tussen Apple en Samsung zou je haast vergeten dat er nog andere smartphonefabrikanten zijn… Zonde, want deze merken zijn met hun eigen unieke en innovatieve features ook zeer zeker de moeite waard. Wij stellen ze graag nog even aan je voor.

Sony

Het Japanse Sony heeft jarenlange ervaring met het maken van hoogwaardige beeld- en audioproducten. En dat zie je terug in hun telefoons! Hun krachtige en voordelige Android-smartphones, zoals flagship de Sony Xperia, staan namelijk bol van de technische snufjes zoals topkwaliteit luidsprekers, krasvrije hd-scherm en camera met 4K functionaliteit. De smartphones van Sony hebben een stijlvol design en liggen lekker in je hand. Een goed alternatief voor de grote concurrenten.

Huawei

Huawei, is een Chinese smartphonefabrikant die hun naamsbekendheid heeft gebouwd op onder andere de Huawei Mate en Huawei P-series. Hun kwalitatief goede smartphones met aantrekkelijk design en een eerlijke prijs stijgen ook in Nederland snel in populariteit. De telefoons met Android en Windows besturingssystemen zijn eenvoudig in gebruik. Met meer dan 20 jaar ervaring weet Huawei inmiddels wat hun klanten willen en wensen: een hoogwaardig product tegen een goede prijs.

HTC

Ben je op zoek naar een goede telefoon in het lagere segment, dan is HTC mogelijk iets voor jou. De budgettoestellen van deze Taiwanese fabrikant hebben namelijk de kwaliteit van de grote jongens, maar tegen een schijntje van de prijs. Met hun goede camera’s, sterke behuizing, mooie en slanke ontwerp èn krachtige processors zijn de telefoons van HTC perfect voor de smartphonegebruiker die een meer dan prima telefoon wil voor een meer dan schappelijke prijs.    

LG

Het Koreaanse LG maakt telefoons in ieder segment en prijsklasse: van high-end tot budgettelefoons  dus. LG staat vooral bekend om z’n krachtige telefoons met superieure OLED-schermen en hoogwaardige afwerking. Het is niet voor niets dat hun onderdelen ook door veel andere fabrikanten worden gebruikt. In hun ruim 20 jaar ervaring hebben zij meer dan 100 toestellen gelanceerd. Een ware aanwinst voor het smartphonelandschap.