Dealer worden?

Telecombinatie is altijd op zoek naar échte ondernemers die zich bij ons aan willen sluiten. Binnen ons retail winkelconcept behoud jij de vrijheid om te ondernemen, maar ontzorgen wij je tegelijkertijd op tal van vlakken. De ideale combinatie!

Een bestaande winkel overnemen?

Ben je al ondernemer of heb je reeds ervaring in de Telecom en ben je op zoek om een bestaande winkel over te nemen? Met als voordeel een al bewezen omzet en klantenbestand? Dan hebben wij in een aantal regio’s bestaande winkels die ter overname worden aangeboden.
 

De Telecombinatie Retail-formule

Local hero met landelijke bekendheid
De Telecombinatie winkels zijn voornamelijk gevestigd in de kleinere steden en grotere dorpen. Dit is een bewuste keuze, omdat we vinden dat we ons hier het meest kunnen onderscheiden met ons onafhankelijk advies en onze hoogwaardige service. 

Marketing
Telecombinatie heeft een landelijk herkenbare winkelformule. Deze ondersteunen we met landelijke marketingcampagnes (huis-aan-huis folder, abri, radio en zelfs tv) en lokale marketingactiviteiten. En natuurlijk hebben we een heel actief retentieprogramma om de klanten uit jouw winkel vooral ook weer terug te laten komen!

Commercieel
Telecombinatie zorgt ervoor dat de commerciële voorwaarden voor jou als ondernemer zeer aantrekkelijk zijn. Zo kun je vaak een scherpe deal maken die niet alleen goed is voor de klant, maar ook voor jou als ondernemer! Dit doen we door goede afspraken te maken met al onze leveranciers. We hebben een breed en onafhankelijk portfolio in mobiele telefonie. Daarnaast hebben we ook op het gebied van vast internet en digitale televisie het meest complete aanbod in de markt met een interessant verdienmodel.

We doen het samen!
Onderscheiden doen we ons op vele manieren. Eén hiervan is dat we alléén met zelfstandige ondernemers werken. Alle ruim 110 winkels die bij Telecombinatie aangesloten zijn, worden gerund door deskundige en professionele ondernemers. Samen hebben we hetzelfde doel: zoveel mogelijk consumenten in jouw winkel krijgen. Want als jij het als ondernemer goed doet, doen wij het ook goed! Samen staan we dus sterk in de telecommarkt!

Ondersteuning
Bij Telecombinatie willen we je zoveel mogelijk ondersteunen. Dit doen we door praktische IT-systemen voor je te ontwikkelen, waardoor de administratieve lasten worden verlicht. Natuurlijk hebben we een zeer deskundige Verkoop Binnendienst waarbij je ook jouw klantcases en vragen kwijt kunt. We zorgen ervoor dat je op de hoogte bent en blijft van de ontwikkelingen in de markt. Hierbij kijken we niet alleen naar vandaag en morgen, maar ook verder in de toekomst. Vooruitzien is immers regeren! Met je dealermanager loop je regelmatig even rustig door de business heen, en bespreken we samen waar jouw commerciële kansen liggen! 

Samenvattend:

 • Landelijk herkenbare winkelformule met bewezen resultaat
 • Ondersteuning door zowel landelijke marketing als lokale marketing
 • Competitieve commerciële voorwaarden
 • Meest complete aanbod breedband en digitale televisie
 • We werken alléén met zelfstandige ondernemers en hebben geen eigen verkooppunten
 • Deskundige en pro-actieve ondersteuning
 • De grootste onafhankelijke telecomdistributeur van Nederland


Wil jij onze nieuwe Telecombinatie-ondernemer worden? Of heb je meer interesse in de zakelijke telecommarkt, wil je onder je eigen naam opereren of wil je bijvoorbeeld alleen hardware via ons inkopen? Ook dat kan. Wij zijn flexibel en hebben tal van mogelijkheden op e-tail, retail en zakelijk gebied. 

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op als je meer wilt weten over jouw mogelijkheden!

Bekend in Telecom? *

  

​​​​​​​|Samenvattend:

 • Landelijk herkenbare winkelformule met bewezen resultaat
 • Ondersteuning door zowel landelijke marketing als lokale marketing
 • Competitieve commerciële voorwaarden
 • Meest complete aanbod breedband en digitale televisie
 • We werken alléén met zelfstandige ondernemers en hebben geen eigen verkooppunten
 • Deskundige en pro-actieve ondersteuning
 • De grootste onafhankelijke telecomdistributeur van Nederland