Odido | Vodafone | KPN | Tele2Ben | Telfort | Youfone | Lebara

Telefoonabonnementen vergelijken doen wij voor je

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw Mobiel-abonnement met smartphone of Sim Only-abonnement kom je al snel op een punt dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Zoveel keuze in netwerken, telefoons en dan ook nog eens al die verschillende bundels met al die verschillende kosten en voorwaarden. Je zou er bijna gek van worden…. Ja, we kennen dat gevoel. We doen dat namelijk al iedere dag, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. We hebben van telefoonabonnementen-vergelijken een sport gemaakt en zijn daarom altijd op de hoogte van de beste deals. De beste deals voor jou en voor je gezin. Loop eens binnen bij jouw Telecombinatiewinkel in de buurt en we kiezen samen jouw ideale abonnement.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Kies je abonnement

Telecombinatie is niet gebonden aan een specifiek netwerk of leverancier. Zo ben je dus altijd verzekerd van onafhankelijk advies en de meeste keuzevrijheid. Van Odido tot Vodafone en van Apple tot Samsung, ze komen allemaal voorbij. Nieuwe telefoon of Sim Only, veel of weinig bellen, hoge of juist geen databundel? Kies samen met onze ervaren medewerkers het abonnement dat het best bij je past. We leggen je stapsgewijs de keuzemogelijkheden voor en regelen de rest voor je, van verlenging tot overstap, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Dat is pas zorgeloos geld besparen. Samen alles geregeld.

Sim Only of abonnement met smartphone

Wil je een losse Sim Only of ga je voor een abonnement met mobiel? Wanneer je je huidige telefoon nog prima vindt, is de keuze makkelijk: Sim Only. Maar hoe flexibel wil je zijn? Wil je een contract voor een jaar of toch liever maandelijks opzegbaar? Het zijn vragen die wij samen gaan beantwoorden om zo uit te komen op jouw ideale Sim Only abonnement. Daar komen wij samen wel uit.    

Ben je inmiddels wèl toe aan een nieuwe telefoon of wil je sowieso altijd de nieuwste smartphone hebben, dan is een abonnement met toestel een betere optie. Verschillende aanbieders zoals KPN, Odido of Vodafone hebben standaard de laatste flagshiptelefoons op voorraad. Andere aanbieders, zoals Ben hebben ook nieuwe telefoons, maar niet dé nieuwste. Dus, welke telefoon kies jij?