Odido Business het netwerk voor ondernemers

Ben je in de markt voor een nieuw zakelijk abonnement? Dan is Odido zakelijk iets voor jou! Bij Telecombinatie kies je je ideale zakelijk abonnement met Odido Business op Maat. Het Hello Business Op Maat abonnement is een abonnement dat met zakelijke telefoon of als zakelijk Sim Only afgesloten kan worden. Verder maak je met dit voordelige zakelijke abonnement automatisch gebruik van het solide Odido netwerk: tot wel 1 Gbit/s onbeperkt internet, met landelijke beschikbaarheid van 5G! Kies bijvoorbeeld voor Unlimited vanaf €23/mnd!

Dus kom langs bij jouw winkel in de buurt of maak een afspraak voor een zakelijk advies op maat van onze zakelijk adviseurs.

Afsprakenplanner Telecombinatie

NIEUW: Hello Business Op Maat: hét Odido zakelijk abonnement voor jou!

Met Odido Hello Business Op Maat, hét Odido zakelijk telefoonabonnement bij Telecombinatie, heb je genoeg te kiezen voor alles op de zaak! Zo kies je uit maar liefst vijf zakelijke databundels, altijd gecombineerd met onbeperkt Bellen/SMS’en en gratis 5G! Via maatwerk is een speciale prijs per bundel aan te vragen en ook Data Only is mogelijk!

 • Odido limited databundel: 0 GB t/m 25 GB

  Gebruik je veel of weinig data onderweg? Met Odido Zakelijk kies je uit een ruime line up met 26 databundels met onbeperkt bellen. Deze bundels zijn bovendien gemakkelijk maandelijks aan te passen: omhoog óf omlaag! Daarnaast profiteer je van Onbeperkt Bellen in Nederland, plus 120 minuten van Nederland naar de EU! Je snelheid is tot wel 300 Mbit/s.

 • Odido Unlimited Start €21

  Voordelig internet met een snelheid tot 10 Mbit/s. Onbeperkt Bellen + 35 GB internet in het buitenland. Alle landen van de EU, plus IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Verenigd Koninkrijk.

 • Odidio Umlimited Basis €23

  Snel internet tot wel 300 Mbit/s. Onbeperkt Bellen + 40 GB internet in het buitenland. Alle landen van de EU, plus IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Verenigd Koninkrijk.

 • Odido Unlimited Plus €26

  Snel internet tot wel 600 Mbit/s. Onbeperkt Bellen + 50 GB internet in het buiteland. Alle landen van de EU (inclusief IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Verenigd Koninkrijk) plus Zwitserland, Verenigde Staten en Turkije.

 • Odido Unlimited Premium €32

  Snel internet tot wel 1000 Mbit/s. Onbeperkt Bellen + 50 GB internet in het buitenland. Alle landen van de EU (inclusief IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Verenigd Koninkrijk) plus Zwitserland, Verenigde Staten en Turkije.

Odido Hello Business op maat line-up

 

Odido zakelijk met iedere zakelijke mobiele telefoon

Wat zoek je in je zakelijke mobiel? Bij Telecombinatie combineer je je Odido zakelijk abonnement met alle toestellen. Van Samsung tot iPhone en Oppo tot CAT; Telecombinatie biedt het allemaal en voor een goede prijs. Dus: laat ons weten wat je zoekt in een zakelijke mobiel? Ga je voor snelheid of duurzaamheid? Wil je een groot scherm of liever juist lekker compact? Onze zakelijk adviseurs nemen in onze winkels graag uitgebreid de tijd om je alle verschillende toestellen te laten zien en zelf te laten proberen. Zo kies je altijd de zakelijke mobiel die het best bij jou en jouw organisatie.

Om je te helpen met de beste zakelijke oplossing op het meest bekroonde netwerk van Nederland: maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde winkel voor een uitgebreid zakelijk consult, of kom langs en laat je informeren!

Odido zakelijk mobiel

testimonials

Zeer tevreden over de snelle en zeer goede service. Adviezen zijn zonder meer erg goed.
H. Bubbels uit Panningen, 5 augustus 2023
Geweldige (technische!) service!! Volgens KPN was mijn telefoon niet meer te maken en de data niet meer te redden, maar Telecombinatie regelde het gewoon!
Aarts uit Steenbergen, 16 mei 2023
Het is een pré als je iets wil, dat je niet te lang hoeft te wachten in de winkel. Dus zeker als je online afspraak maakt en ook snel geholpen kan worden. Dit was bij mij het geval, maar weet niet of het altijd zo is. Maar dit was erg fijn.
Nico de Jong uit Horst, 5 januari 2024