Odido - de nieuwe naam voor T-Mobile zakelijk Mobiel 

Ben je in de markt voor een nieuw zakelijk abonnement? Dan is Odido zakelijk iets voor jou! Bij Telecombinatie kies je je ideale zakelijk abonnement met Odido @work. Het Odido @work-abonnement is een zakelijk abonnement dat met zakelijke telefoon of als zakelijk Sim Only afgesloten kan worden. Verder maak je met dit voordelige zakelijke abonnement automatisch gebruik van het solide Odido netwerk: niet alleen het best geteste, maar ook nog eens het snelste mobiele netwerk van Nederland inclusief landelijke beschikbaarheid van 5G!

Dus kom langs bij jouw winkel in de buurt of maak een afspraak voor een zakelijk advies op maat van onze zakelijk adviseurs.

Afsprakenplanner Telecombinatie

 

@Work: hét Odido zakelijk abonnement voor u!

Met Odido @work, hét Odido zakelijk telefoonabonnement bij Telecombinatie, heb je genoeg te kiezen voor alles op de zaak! Zo kies je uit maar liefst vijf zakelijke databundels, altijd gecombineerd met onbeperkt Bellen/SMS’en en gratis 5G!

  • Odido Databundel: 3 GB, 9 GB of 16 GBGebruikt je veel of weinig data onderweg? Met Odido Zakelijk kies je uit drie vaste zakelijke databundels. Deze bundels zijn bovendien gemakkelijk maandelijks aan te passen: omhoog óf omlaag! Daarnaast profiteer je van Onbeperkt Bellen in Nederland, de EU én de VS, plus 180 minuten van Nederland naar de VS!  
  • Odido UnlimitedEen Odido zakelijk Unlimited abonnement is een zakelijk abonnement voor de grootverbruiker. Je profiteert met Odido Unlimited namelijk van een onbeperkt aantal GBs in NL en tot wel 25 GB in de EU én de VS!  
  • Odido Unlimited PlusReis je veel voor je werk? Dan is Unlimited Plus van Odido zakelijk echt iets voor jou! Want met Unlimited Plus geniet je, naast Unlimited in Nederland, van maar liefst 50 GB in de EU én de VS, alsmede van Onbeperkt bellen naar en in deze gebieden!

Odido zakelijk met iedere zakelijke mobiel

Wat zoek je in je zakelijke mobiel? Bij Telecombinatie combineer je je Odido zakelijk abonnement met alle toestellen. Van Samsung tot iPhone en Oppo tot CAT; Telecombinatie biedt het allemaal en voor een goede prijs. Dus: laat ons weten wat je zoekt in een zakelijke mobiel? Ga je voor snelheid of duurzaamheid? Wil je een groot scherm of liever juist lekker compact? Onze zakelijk adviseurs nemen in onze winkels graag uitgebreid de tijd om je alle verschillende toestellen te laten zien en zelf te laten proberen. Zo kies je altijd de zakelijke mobiel die het best bij jou en jouw organisatie.

Om je te helpen met de beste zakelijke oplossing op het meest bekroonde netwerk van Nederland: maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde winkel voor een uitgebreid zakelijk consult, of kom langs en laat je informeren!

Odido zakelijk mobiel

testimonials

Telecombinatie: fijne service! Ik word hier altijd goed geholpen! #5sterren
Maritha uit Wijk bij Duurstede, 5 augustus 2022
Geweldige (technische!) service!! Volgens KPN was mijn telefoon niet meer te maken en de data niet meer te redden, maar Telecombinatie regelde het gewoon!
Hr. Aarts uit Steenbergen, 16 mei 2022
Super service! Ik kan niet zonder deze winkel want ik snap niks van mijn telefoon!
Willeke uit Bunschoten, 12 februari 2022