Ziggo

Ziggo is misschien wel Nederlands bekendste thuishaven voor entertainment. Entertainment in de breedste zin van het woord. Zo bouwden ze de grootste concertzaal van Nederland, sponsoren grote sportevenementen en namen de Nederlandse markt over van HBO met top series zoals Game of Thrones of True Blood. Entertainment dus. Maar Ziggo is natuurlijk het meest bekend van het uitgebreide aanbod in topproducten op het gebied van Internet, Bellen, TV en Mobiel.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Ziggo Alles-in-1

Ziggo heeft een breed aanbod in pakketten. Kies bijvoorbeeld voor Ziggo Internet met Interactieve Televisie en met of zonder Vast Bellen. Of ga voor alleen Internet en Online TV, want dat kan natuurlijk ook. Zo stel je je eigen pakket samen en bespaar je kosten op diensten die niet passen bij je dagelijkse gebruik. Hoeveel internetsnelheid heb jij nodig? Check je af en toe je mail of zijn jij en je gezinsleden eigenlijk altijd wel online? Ook hier heb je bij Ziggo namelijk veel te kiezen met snelheden van 75 Mb/s voor de kleingebruiker tot wel 1000 Mb/s voor de echte snelheidsliefhebbers.
Ook tv-kijken doe je hoe, waar en wanneer je maar wilt met standaard al superveel topsport op Ziggo Sport en de beste films en series in het On Demand-aanbod.

Ziggo Internet Only

Sindskort heeft Ziggo ook Internet Only, speciaal voor wie op zoek is naar een scherpe prijs maar niet alle TV opties nodig heeft die Ziggo biedt. Je krijg dan extra veel korting en je hebt al een Ziggo Internet Only abonnement bij Telecombinatie vanaf  €43 per maand. Standaard ontvang je wel altijd bij Ziggo Internet Only kabel televisie maar hiermee heb je geen interactie televisie. 

Mobiel van VodafoneZiggo

Sinds Vodafone en Ziggo in 2016 besloten de krachten te bundelen, biedt Ziggo nu naast Internet, TV en Bellen ook Mobiel op het stabiele Vodafone-netwerk. Een abonnement van Vodafone betekent een hoge snelheid en zeer goede bereikbaarheid, maar ook flexibiliteit. Want met het uitgebreide portfolio van bel- en databundels bepaal jij wat je per maand wilt uitgeven aan je telefoonrekening. Stap dus nu over of verleng je Vodafone-abonnement bij Telecombinatie en je krijgt de goede Vodafone-service, extra deals en My Vodafone App er natuurlijk gewoon bij. Daarnaast krijg je bij Telecombinatie ook alle VodafoneZiggo voordelen zoals tot €7,50 per maand korting per Vodafone mobiel abonnement, gratis data verdubbelaar en een zenderpakket naar keuze. 

Breedbandvergelijker