Vodafone

Vodafone staat garant voor premium kwaliteit. Dat betekent: de allerbeste service en producten op het allerbeste netwerk. Van abonnement met Mobiel tot Sim Only en van TV tot Alles-in-1, Vodafone heeft het in de beste kwaliteit.

Mobiel of Sim Only-abonnement

Met een netwerk dat zich uitstrekt over vele landsgrenzen is Vodafone een van de grootste telecomproviders van de wereld. Miljoenen mensen in 42 landen kennen dus al het gevoel van veilig en razendsnel internetten op het grootste 4G en 5G-netwerk ter wereld, maar ook in Nederland ervaren de vele Vodafone-klanten met een telefoon- of Sim Only-abonnement de uitgebreide dekking en hoge snelheden die met Vodafone te behalen zijn. Een abonnement van Vodafone betekent dus snelheid en bereikbaarheid, maar ook flexibiliteit, want met het uitgebreide portfolio van bel- en databundels bepaal jij wat je per maand wilt uitgeven aan je telefoonrekening. Stap dus nu over of verleng je Vodafone-abonnement bij Telecombinatie en je krijgt de goede Vodafone-service, extra deals en My Vodafone App er natuurlijk gewoon bij.

Internet, TV & Bellen

Zeg je Vodafone dan zeg je VodafoneZiggo en zeg je VodafoneZiggo dan zeg je Internet, TV & Bellen. De grootste aanbieder van Nederland heeft nationaal al een klantenbestand van bijna 4 miljoen tv- en ruim 3 miljoen internetaansluitingen. Met Alles-in-1 van VodafoneZiggo heb je al een voordelig internetabonnement met een respectabele snelheid vanaf 75 Mb/s tot 1.000 Mb/s voor de echte snelheidsduivels. Je krijgt met TV van VodafoneZiggo standaard al 77 zenders waarvan 36 in HD, maar dit aantal is gemakkelijk en voordelig uit te breiden met zenderpakketten in jouw interessegebied. Verder zijn het opnemen, pauzeren en terugspoelen bij VodafoneZiggo standaard inbegrepen net als het tv-kijken op je mobiel of iPad via Ziggo Go. Tot slot kijk je met Ziggo Sport naar het beste internationale voetbal, golf, basketbal en natuurlijk naar onze eigen Max Verstappen in de Formule 1.

Telecombinatie is jouw VodafoneZiggo-winkel en meer

Ook voor de combinatie VodafoneZiggo zijn wij jou Vodafone-winkel en Ziggo-winkel in de buurt. Je kunt bij ons terecht voor het verlengen van je Vodafone-abonnement, maar ook voor extra hulp en uitleg over de Non Stop voordelen die VodafoneZiggo biedt. Ben je nog geen Ziggo klant, geen probleem! Ook daar kunnen we je in onze winkel direct bij helpen. Je ontvangt dan direct extra voordelen zoals extra gratis dubbele data en korting tot €5 per maand op je Vodafone Sim Only of Vodafone-abonnement met een Samsung Galaxy of Apple iPhone.

Afsprakenplanner Telecombinatie