Ben voordelige smartphone en Sim Only aanbiedingen

Als prijsbewuste consument is Telecombinatie de telefoonwinkel voor jou. En zeker nu, want Ben heeft weer mooie deals voor Sim Only abonnementen of juist met een smartphone. Zo heb je bij Ben al een Sim Only met 2GB + 200 belminuten voor maar €7,50 per maand. Meer internet nodig? Nu 15GB + 200 belminuten voor maar €11 per maand. Daarmee kun je zorgeloos internetten, netflixen en Whatsappen op je smartphone.

De Ben Telefoonwinkel voor jou

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een abonnement van Ben. Bij Ben betaal je verre van de hoofdprijs voor wat je krijgt en is kwaliteit gegarandeerd, omdat je gebruikmaakt van het premium netwerk van T-Mobile. Dus kom snel bij ons langs en verleng of stap snel over naar Ben! Kom langs bij een Telecombinatie bij jou in de buurt of maak een afspraak.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Ben voordelige Sim Only aanbieding

De abonnementen van Ben bieden kwaliteit voor een lage prijs. Je betaalt nu tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €20 en is je bel- en internetbundel geldig in de hele EU. Zoals gezegd: kwaliteit voor een voordelige prijs. Nu heb je al 2GB + 200 minuten voor maar €7,50 per maand. Heb je meer data nodig? Kies dan voor Ben 15GB + 200 belminuten voor maar €11 per maand.

Ben voordelige Samsung en iPhone aanbieding

Ook voor een abonnement met een smartphone is Ben een heel scherp geprijsd netwerk. Kijk snel verder hoeveel korting je kan krijgen met een Ben abonnement! Bijvoorbeeld met een Samsung Galaxy A54, of een iPhone 13 en iPhone 14.

iPhone 14 aanbieding Ben

kortingstabel Ben iPhone 14

Samsung Galaxy S23 aanbieding Ben

Kortingstabel S23 Ben

Sim Only aanbieding Ben

Kortingstabel Ben SO

Ben klantvoordeel met T-Mobile Thuis

Profiteer nu van het NIEUWE klantvoordeel bij Ben! Als je een mobiel abonnement van Ben combineer met een ander Ben abonnement, of met T-Mobile Thuis, dan krijg je extra voordeel.

  • Ben + Ben = extra data, oplopend tot wel 5GB extra bij je abonnement
  • Ben + T-Mobile = extra data op je mobiele abonnement, en €5 korting op je T-Mobile Thuis abonnement

Zo worden je abonnementen nóg voordeliger per maand.

Ben abonnement verlengen

Ben biedt nu abonnementen voor een heel mooie prijs. Dat maakt het een heel goed moment om nu over te stappen of je mobiele abonnement van Ben te verlengen. Bij Telecombinatie kan iedereen zijn of haar abonnement verlengen. Ook als je jouw vorige mobiele- of Internet & TV abonnement niet bij ons hebt afgesloten.

Kom langs bij een Telecombinatie, jouw Ben telefoonwinkel in de buurt, of maak een afspraak. We helpen je graag!

Afsprakenplanner Telecombinatie