Bespaar op je internet & TV abonnement

Het zijn Bespaarweken bij Telecombinatie. De energieprijzen stijgen en de bedragen voor benzine gaan door het dak. Ook bij de supermarkt betaal je meer aan de kassa, maar niet bij ons. Tijdens de Bespaarweken zorgen we ervoor dat jij gaat besparen op het maandbedrag dat je betaald voor je mobiele abonnement én Internet & TV.

Je bent altijd voordeliger uit, als je bij ons overstapt

Het loont om regelmatig te bekijken of je nog steeds het meest voordelige abonnement hebt. Bij Telecombinatie kun je kiezen uit bijna alle Internet & TV aanbieders. Op basis van jouw voorkeuren en verbruik maken we een vergelijking. Zo weten we wat het meest voordelig is voor jou. Ook als je je Internet & TV abonnement niet bij ons hebt afgesloten, kun je bij ons terecht voor onafhankelijk advies en regelen wij je overstap.

Laat geen geld liggen tijdens de Bespaarweken. Maak snel een afspraak of kom langs voor persoonlijk en onafhankelijk advies. 

Afsprakenplanner Telecombinatie

Slim combineren, betekent hoe dan ook extra besparen op Internet & TV

Als je twee of meer producten van hetzelfde netwerk combineert, kan dit veel voordeel opleveren. Zo ben je altijd voordeliger uit. Wij helpen je graag slim combineren met mobiel en Internet & TV. Zo houd je aan het einde van de maand meer geld over.

Actiebanner Bespaarweken fam. Snijder

Wil jij ook besparen op Internet & TV?

Wil jij ook besparen op je Internet & TV, zoals de familie Snijders? Stap dan over bij Telecombinatie en bespaar net als de familie Snijders een flink bedrag. Wij helpen je met de beste combideals en regelen alles voor je. Zo bespaar je veel geld, zonder gedoe.

Ook besparen op je Internet & TV abonnement? Kom langs of maak een afspraak. We geven je graag persoonlijk advies over het Internet & TV pakket wat het beste bij je past.

Afsprakenplanner Telecombinatie