Budget Internet & TV aanbieding: nu met gratis tablet, smartwatch of Google nest wifi!

Actie verlopen

Budget is: het beste product, voor een goede prijs. En zeker nu! Want kies je nu voor Internet én TV van Budget dan krijg je een mooi cadeau naar keuze! Je kiest uit: een Google Nest Wifi (t.w.v. €259,-) of Samsung Galaxy Tab A8 + Samsung Book Cover (t.w.v. €279,-) of een Garmin Venu Sq (t.w.v. € 199,-).

Met Budget maak je gebruik van het stabiele KPN-netwerk, oftewel: topkwaliteit voor een Budget-prijs!

Sprint nu naar de winkel of maak direct een afspraak voor meer informatie!

Maak een afspraak bij telecombinatie

Kies voor perfecte verbinding: de Google Nest Wifi

Wanneer jij kiest voor de Google Nest Wifi, kies je voor perfecte wifi! Want omdat de Google Nest Wifi tot de nieuwste generatie slimme Google Wifi-systemen behoort, zorgt deze in heel het huis voor een snelle en betrouwbare wifi-verbinding. Daarnaast is de Google Nest Wifi ook slimme speaker, uitgerust met Google Assistent. Zo hoef je het enkel maar te vragen en jouw Google Nest Wifi geeft je de weersverwachting van die dag of draait je favoriete muziek op Spotify.

De Samsung Tablet A8, met Samsung Book Cover 

De Samsung Tab A8 is een tablet met een eigentijdse uitstraling. Dit tablet maakt je entertainmentervaring nog beter. De quad speakers met Dolby Atmos® surround sound zorgen voor heel erg goed geluid. Daarbij opent het tablet een nieuwe wereld van content, games en andere activiteiten. Een eindeloze stroom aan content, waar je helemaal in kan opgaan. Zonder te vertragen. Want door de Octa-core processor, gecombineerd met 4GB RAM en 128GB interne opslagruimte, kan het alles aan.

Garmin Venu Sq Smartwatch 

De Garmin Venu Sq staat voor gezondheid! Hou tijdens het sporten gemakkelijk je hartslag bij of het aantal stappen en krijg uitgebreid inzicht in je calorieverbranding. Maar ook ‘s nachts helpt de Garmin Venu Sq je door je slaapcyclus in kaart te brengen. Maar ook buiten het bijhouden van je inspanningen, is de Garmin Venu Sq gewoonweg een stijlvol horloge met een helder touchdisplay,  waarmee je vloeiend door jouw notificaties, apps en favoriete muziek navigeert.

Afsprakenplanner Telecombinatie