De beste KPN aanbiedingen voor Sim Only met iPhone of Samsung

We zetten de beste KPN aanbiedingen voor je op een rij. Deze week krijg je tot wel 3GB op een mobiel abonnement. Zowel op Sim Only als een abonnement met toestel erbij. Als je nu bijvoorbeeld kiest voor een KPN abonnement met een Samsung Galaxy S22, krijg je zelfs €333 korting in totaal! Bedenk eens wat je allemaal met dat geld kan doen.  

De KPN telefoonwinkel bij jou in de buurt

Voordeliger uit zijn per maand en toch genieten van een mobiel abonnement naar wens? Dat regelen wij voor jou. Bij Telecombinatie kun je kiezen uit alle aanbiedingen van alle providers. Dat betekent dat we jou écht onafhankelijk advies geven.

Goed advies is naar onze mening persoonlijk advies. Dus kom langs bij ons in de winkel of maak een afspraak. Dan helpen we je graag!

Maak een afspraak bij telecombinatie

De beste KPN aanbiedingen met toestel 

De aanbiedingen van KPN gelden zowel op het mobiele abonnement, als op de onderstaande toestellen. Je bent dus maandelijks goedkoper uit vanwege de korting op het abonnement en krijg je korting op het toestel. Extra voordelig dus. Hieronder hebben we de kortingen voor je op een rij gezet. Zo zie je precies hoeveel je bespaart als je nu bij ons verlengt of overstapt. 

KPN aanbieding Samsung Galaxy S22

Kortingstabel KPN Samsung Galaxy S22

KPN aanbieding iPhone 13

Kortingstabel KPN iPhone 13

KPN aanbieding Samsung Galaxy S23

BEN Kortingstabel Samsung Galaxy S23

KPN aanbieding iPhone 14

Kortingstabel KPN iPhone 14

KPN aanbieding Samsung Galaxy A53

BEN Kortingstabel Samsung Galaxy A53

Voordelig Sim Only abonnement bij KPN

Heb je nog een toestel dat goed werkt, maar ben je wel op zoek naar een nieuw mobiele abonnement? Kies dan voor een Sim Only abonnement van KPN. Bij een abonnement met 3GB krijg je nu 2GB cadeau. Als je liever een groter abonnement hebt, hebben we daar ook een mooie aanbieding op. Deze week krijg je bij een abonnement van 12GB er nog eens 3GB extra bij.

Combineer KPN mobiel met KPN Thuis voor extra voordeel

Wanneer je jouw KPN Thuis abonnement combineert met een mobiel abonnement van KPN profiteer je van extra voordeel, zoals:

  • Elke maand tot € 7,50 korting op je mobiel
  • Gratis Pluspakket t.w.v. € 6,99 per maand bij TV: 25 extra zenders, meer films en series
  • € 5 Entertainment korting op een pakket naar keuze: te gebruiken op bijvoorbeeld Netflix, Spotify, Viaplay, ESPN, Disney+

KPN abonnement verlengen bij Telecombinatie

Iedereen kan zijn KPN abonnement verlengen bij Telecombinatie en uiteraard ook met deze aanbiedingen. Ook als je jouw vorige abonnement niet bij ons hebt afgesloten. Maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt of kom langs. We geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak bij telecombinatie