De iPhone 11 nu met €129,- korting 

De nieuwste iPhone nu extra voordelig bij Telecombinatie! Want bestel nu de iPhone 11 in combinatie met T-Mobile en profiteer tijdelijk van €129,- extra voordeel! Dat is snel geld verdienen! Maar let op: deze korting is alleen geldig in combinatie met een abonnement van T-Mobile. 

De iPhone 11; kleurrijk en krachtig

De iPhone 11 is de opvolger van de Xr uit 2018. Het is de ‘budget’-variant van de iPhone Pro en Pro Max, maar met dezelfde krachtpatserkwaliteiten, omdat ook hier de A13 Bionic processor is gebruikt. Een snelheidsduivel dus die beschikbaar is in zes frisse kleuren, met verder: een 6,1 inch LCD scherm, een prachtige glazen met aluminium behuizing en een dubbele 12 MP camera! Voorop pronkt nu bovendien een 12 MP selfiecamera in plaats van de 7 bij de Xr. Een leuke nieuwe feature van deze camera is de optie om Slowmotion video op te nemen, ook wel: Slofies genoemd. Al met al een top toestel dus, nu tijdelijk voor een extra goede prijs!

Tip: koop nu een nieuwe iPhone of ander Apple-apparaat en krijg Apple TV+ (t.w.v. €4,99/maand) voor het hele gezin (6 devices) nu een heel jaar gratis!

Bel met de winkel bij jou in de buurt of maak een afspraak en vraag naar de voorwaarden.

Bekijk alle acties van Telecombinatie