Bij Telecombinatie profiteer je nu van extra veel voordeel op een Mobiel-abonnement van Lebara! Iedere nieuwe klant krijgt namelijk een halfjaar lang 50% korting! Kom direct naar de winkel en pak dit voordeel!

Altijd een voordelig aanbod; ook internationaal

Met Lebara kies je uit vier voordelige databundels met 150 belminuten + 150 SMS, bijvoorbeeld:

  • 1 GB + 150 min/sms: €6,- per maand
  • 2 GB + 150 min/sms: €7,50 per maand
  • 5 GB + 150 min/sms: €10,- per maand
  • 7 GB + 150 min/sms: €13,- per maand
  • 10 GB + 150 min/sms: €15,- per maand

Kies voor extra vrijheid! Voor €1,- extra per maand bel je onbeperkt en ook voor €1,- extra is je abonnement maandelijks opzegbaar. Of kies voor snelheid: voor €0,50 per maand heb je al een 4G snelheid verdubbelaar voor extra snelle swipers. En wil je ook internationaal bellen tegen een voordelig tarief? Met de ‘Internationaal’ add-on bel je binnen de EU en zeventien extra landen altijd extra voordelig en onbezorgd. Bij Lebara kun je jouw abonnement altijd gratis aanpassen!

Niet tevreden? Geld terug!

Lebara heeft een nieuwe actie voor nieuwe klanten. Tot en met 31 december krijg je je geld terug, als je niet tevreden bent. De teruggave moet binnen 30 dagen na het activeren van het Sim Only abonnement worden aangevraagd. Deze actie is geldig voor nieuwe klanten vanaf 21 juni tot en met 31 december 2021. Gemaakte kosten buiten je bundel worden niet vergoed. Na het insturen van het aanvraagformulier en de bevestiging van de verwerking van de opzegging wordt het abonnement per direct afgesloten.

Geldt bovenstaande actie voor mij?

'Niet tevreden? Geld terug!' geldt voor nieuwe Sim Only contracten met een looptijd van 24 maanden en contracten die maandelijks opzegbaar zijn. Dus ook als je bent overgestapt van Prepaid naar Sim Only. Heb je je contract verlengd of ben je overgestapt van een maandelijks opzegbaar contract? Dan kan je niet gebruikmaken van deze actie.

Telecombinatie bij jou in de buurt

Wij vinden: persoonlijk advies, is het beste advies. Dus loop onze winkel in de buurt binnen voor een onafhankelijk advies op maat en wij regelen de rest voor je. Van overstap tot installatie, samen alles geregeld.

Tip: maak een afspraak en verzeker jezelf van een tijdstip waarop we je kunnen helpen.

Afsprakenplanner Telecombinatie