€50 retour op T-Mobile Thuis Internet en TV 

Exclusief bij Telecombinatie! Nu tot €50 retour als je kiest voor Internet en TV van T-Mobile Thuis. En dat is niet alles. Nu krijg je de eerste 6 maanden €20 korting op je abonnement. Ga je voor Internet & TV én een mobiele abonnement? Dan bespaar je daarbij €30 aansluitkosten, die je niet hoeft te betalen.

In totaal kan de korting oplopen tot €320! Let op: deze actie is alleen geldig in een winkel van Telecombinatie, dus kom snel langs om jouw korting te pakken.

Afsprakenplanner Telecombinatie

T-Mobile Thuis Internet en TV aanbieding

Klant worden van T-Mobile is Thuiskomen. De pakketten zijn compleet, voor zowel glasvezel als DSL en dat voor een goede prijs! Zo heb je nu voor de eerste zes maanden €20 korting op een Internet & TV abonnement met 100Mbit, waarmee het hele gezin zorgeloos kan netflixen en gamen tegelijk.

Kortingstabel T-Mobile Thuis

Benieuwd hoeveel jij kan besparen? Laat de postcode-check in de winkel doen om te zien hoeveel korting jij precies krijgt.

Afsprakenplanner Telecombinatie

T-Mobile Samsung Galaxy S22 actie met cashback

Combinatievoordeel zorgt echt voor veel voordeel. Zeker als je een mobiel abonnement bijv. met de Samsung Galaxy S22 combineert met T-Mobile Thuis. Tijdelijk geldt er op dit toestel een cashback van €100. Hierdoor loopt het voordeel op tot wel €385!

kortingstabel S22 tmobile

T-Mobile Thuis en T-Mobile mobiel aanbieding

Wil je alleen T-Mobile Thuis, of alleen T-Mobile mobiel afsluiten? Dan kan dit natuurlijk ook. Kom langs in een Telecombinatiewinkel bij jou in de buurt. Laat je daar adviseren over wat de beste aanbieding is voor jou.

Afsprakenplanner Telecombinatie